Day Expert Marine Filler Serum, 15 ml

Denní vyplňující sérum Marine
Výrobce
etre belleetre belle
8/3534-0000
Řada
skladem
Pro doplnění hyaluronu, elastinu a kolagenu.

Zpevňující denní sérum s jedinečným vyplňujícím hyaluronovým a peptidovým komplexem aktivuje strukturu tkáně a optimalizuje buněčnou energii. Aktivuje produkci kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové, dochází k výraznému zpevnění povolených partií oblič ... Číst dál
805 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zralou pleť

Pro doplnění hyaluronu, elastinu a kolagenu.

Zpevňující denní sérum s jedinečným vyplňujícím hyaluronovým a peptidovým komplexem aktivuje strukturu tkáně a optimalizuje buněčnou energii. Aktivuje produkci kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové, dochází k výraznému zpevnění povolených partií obličeje a k redukci vrásek. Aktivní mořské účinné látky se postarají o viditelné zpevnění pokožky již po 15 minutách.

Použití: naneste ráno na vyčištěnou pleť a poklepáváním vmasírujte do pleťi. Nakonec aplikujte vhodný denní krém.

Tip: Pro hlubší zapracování a lepší účinek vpracovávejte sérum do pokožky po dobu jedné minuty pomocí přístroje Skin Scrubber.

Time Control anti-aging péče
Inovativní technologie pěstící řady Time Control významně ovlivňuje a potlačuje známky stárnutí kůže, jako jsou suché linky a vrásky, ztráta mladistvé zářivosti pleti nebo nedostatek hydratace. Suché linky a vrásky jsou viditelně redukovány. Time Control je synergicky působícím anti-aging pěstícím konceptem, který efektivně redukuje vrásky pokožky obličeje i očních partií. Zažijte vzájemně působící kombinaci účinných látek pro mladistvě zářivou pleť.

Redukuje hloubku vrásek až o 56 % za 30 dní*

*Prokazatelné zmírnění hloubky vrásek v rámci čtyřtýdenního odborně lékařského testu s 20 osobami v klinicko-dermatologickém výzkumu.

Aqua [Water], Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Maris Aqua [Sea Water], Triethyl Citrate, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Caprylate, Parfum [Fragrance], Xanthan Gum, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Benzophenone-4, Sodium Hydroxide, Alteromonas Ferment Extract, Linalool, Hydrolyzed Algin, Sucrose, Limonene, Citronellol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 15985 [Yellow 6], Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Palmitoyl Tertrapeptide-50, Polyvinyl Alcohol, Heptapeptide-15 Palmitate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click