3-Step Face Care Set Golden Skin Chitosan, 5 ks

Tříkrokový pleťový set s 24 karátovým zlatem
Výrobce
etre belleetre belle
8/3286-0005
Řada
skladem
Alternativní zboží
Obsah:
- fleecová maska
- zlatokaviárové liftingové sérum
- zlatokaviárový denní krém 

Golden Skin Caviar Lifting Serum - disponuje okamžitým účinkem, pleť je již po prvním použití výrazně oživena a vyhlazena. Zlatokaviárový komplex podporuje regeneraci a dodává hydrataci. Představuje perfektní podklad ... Číst dál
869 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 7 z 7
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro revitalizaci, pro hydrataci pleti, pro zralou pleť

Obsah:
- fleecová maska
- zlatokaviárové liftingové sérum
- zlatokaviárový denní krém 

Golden Skin Caviar Lifting Serum - disponuje okamžitým účinkem, pleť je již po prvním použití výrazně oživena a vyhlazena. Zlatokaviárový komplex podporuje regeneraci a dodává hydrataci. Představuje perfektní podklad pod make-up a okamžitě poskytuje pleti mladší a vypnutější vzhled.

Golden Skin Caviar Day Cream - sametový denní krém s obsahem speciálního komplexu účinných látek z kaviáru a zlata. Díky tomu je ideální jako ochranný krém i jako krém s účinnými látkami, které působí proti odpařování vlhkosti z pleti a zároveň účinně pokožku regenerují. Aktivní účinné látky zajišťují vypnutý vzhled pleti.

POUŽITÍ: vyčistěte obličej.

Krok 1 – maska: oddělte krok 1 perforovanou linkou od kroku 2 a 3. Otevřete balení podle značky. Masku vyjměte a rozviňte. Položte masku na obličej, vypněte ji a přitlačte. Nechte působit 15-20 minut. Poté masku odejměte a zbytky účinných látek vmasírujte.

Krok 2 – sérum: otevřete balení podle značky a naneste na obličej.

Krok 3 – krém: otevřete balení podle značky a na závěr naneste na obličej krém.

Golden Skin revitalizační obnova
S 24karátovým zlatem a kaviárem. Exkluzivní kombinace účinných látek s obsahem 24karátového zlata, kaviáru, látky Immucell a medu podporuje obnovu buněk pro zářivě krásnou pleť. Stopové prvky obsažené v kaviáru, bílkoviny a minerální látky aktivují obnovu pokožky a vazbu vlhkosti v pleti, jíž dodávají regenerovaný a pružný vzhled.

Zlato osvobozuje pleť od balastních látek, zvyšuje obsah kyslíku v pleti a odstraňuje známky únavy. Zlato je také velmi dobrým povrchovým katalyzátorem. Láme světlo na povrchu pokožky, díky čemuž působí pokožka mladším dojmem. Pleť získává zároveň hladký a rovnoměrný vzhled.

Med pomáhá zásobovat pleť hydratací. Obsažené kyseliny přispívají k posílení kyselého ochranného pláště pokožky. Jemné, zklidňující a projasňující účinky medu zabraňují zánětům a pleti propůjčují hladký a hedvábný vzhled.

Kaviár představuje pro pleť velmi hodnotnou složku díky vysokému obsahu proteinů, lipidů, lecitinu a mnoha stopových prvků jako kobaltu, hořčíku, fosforu, křemíku, mědi a především zinku. Obsahuje také ve vodě rozpustné vitamíny a aminokyseliny. Pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu buněk a obsah hydratace v pokožce. Minerály mají na pleť současně posilující účinky. Dochází ke zpomalení procesu stárnutí a k podpoře reparačního systému pokožky.

Immucell je výtažek z kvasnic, který byl optimálně izolován a vyčištěn nejnovějšími biotechnologickými metodami. Výtažek z kvasnic má stimulační účinky a pozitivně ovlivňuje také látkovou výměnu pokožky.

Zlepšení pružnosti, elasticity, hydratace a hedvábnější pocit pleti o více než 38 % za 28 dnů.

Chitosan 24k Gold Fleece Mask - Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Glycereth-26, Betaine, Hydrolyzed Chitosan, Panthenol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla; Golden Skin Caviar Lifting Serum Ref. 3296 - Aqua [Water], Propylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Mannitol, Arginine, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Caprylyl Glycol, Cyclodextrin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Parfum [Fragrance], Butylene Glycol, Faex (Yeast) Extract, Mel (Honey) Extract, Caviar Extract,Glutamic Acid, Glycoproteins, Disodium Succinate, CI 77480 [Gold], Threonine, Valine, Urea, Disodium EDTA, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Arginine HCl, Lysine HCL, Ornithine HCl, Sodium Lactate, Sodium Metabisulfite; Golden Skin Caviar Day Cream Ref. 3293 - Aqua [Water], Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Hydrogenated Polydecene, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Neopentyl Glycol Diheptanoate,Ethylhexylglycerin, Mel (Honey) Extract, Parfum [Fragrance], Ceramide NG, PEG-10 Phytosterol, Lactic Acid, Caviar Extract, Glutamic Acid, Glycoproteins, CI 77480 [Gold], Urea, Threonine, Valine, Arginine HCl, Lysine HCL, Ornithine HCl, Sodium Lactate, Palmitoyl Hexapeptide-12

Revolution Hair
X

Right Click

No right click