Energizing Low Shampoo, 250 ml

Jemný posilňující šampon proti vypadávání vlasů
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/25.F18566
Řada
skladem

pro oslabené vlasy

Jemný šampon bez obsahu sulfátů čistí šetrně pokožku hlavy a oživuje vlasové vlákno. Čistí vlasy do hloubky a dodává vláknu vitalitu. Pro silnější a plnější vlasy.

Použití: Naneste na vlhké vlasy a emulgujte. Důkladně opláchněte. Podle potřeby opakujte. Doporučené i pro každodenní

... Číst dál
350 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro muže, pro ochranu, obnovu a lesk, proti vypadávání

pro oslabené vlasy

Jemný šampon bez obsahu sulfátů čistí šetrně pokožku hlavy a oživuje vlasové vlákno. Čistí vlasy do hloubky a dodává vláknu vitalitu. Pro silnější a plnější vlasy.

Použití: Naneste na vlhké vlasy a emulgujte. Důkladně opláchněte. Podle potřeby opakujte. Doporučené i pro každodenní použití. Pro všechny typy vlasů.

Tip: Po umytí vlasů naneste na pokožku Energizing Lotion a vmasírujte jej krouživými pohyby, abyste podpořili vstřebání. Neoplachujte. Nakonec naneste na vlasy Rebalancing Tonic.

ENERGIZING příval energie pro posílení oslabených vlasů.
Řada Energizing nabízí vysoce účinné produkty proti padání vlasů.

SYSTÉM BIOPOWER - vysoce koncentrovaná směs mořských řas, které mají stimulační účinky na vlasový folikul. Prodlužují fázi růstu vlasů a zpomalují proces ztenčování vlasového vlákna. Vlasy jsou díky tomu silnější a hustější. Tato látka pochází z ekologického, trvale udržitelného a obnovitelného pěstování.

Účinky:
• pomáhá v boji proti padání vlasů
• posiluje vlasový folikul

5x silnější a hustější vlasy o 11 %* na cm2.
(*Test byl proveden v rámci ošetření Energizing BLENDS OF MANY_. s ohledem na efekt placeba.)


Nová pánská řada Alfaparf Milano BLENDS OF MANY_.
se zrodila jako odpověď na požadavky v péči moderních mužů. Inspirovala se jejich skutečnými příběhy i zkušenostmi a díky těmto mnoha podnětům nabízí tato řada jedinečná řešení. Kombinace nejrůznějších prvků, vycházejících z reálného mužského světa, tvoří základní princip všech 4 řad produktů.

Urban Defence Pro Technologie Alfaparf Milano, která chrání vlasy před poškozením, jež způsobuje znečištěné životní prostředí. Zabraňuje, aby prachové částice a těžké kovy pronikaly do vlasového vlákna, a tak podporovaly vznik volných radikálů.

Černý čaj - přírodní ingredience, která účinkuje trojím způsobem:
• působí jako antioxidant - zklidňuje podrážděnou pokožku
• stimuluje - urychluje mikrocirkulaci pokožky a podporuje aktivitu vlasového folikulu
• oživuje - dodává novou energii vlasovému vláknu a zanechává vlas jemný a zářivý

PLUS! Úžasná pánská vůně všech produktů BLENDS OF MANY_. vychází z jedinečné kombinace badyánu, santalového dřeva a pačuli.

AQUA (WATER), SODIUM COCOYL ISETHIONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, HYDROGENATED COCONUT ACID, ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM CHLORIDE, SODIUM ISETHIONATE, GLYCOL DISTEARATE, POLYQUATERNIUM-22, LAURETH-4, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, PENTYLENE GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PLANKTON EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, SODIUM PCA, BIOSACCHARIDE GUM-4, SODIUM LACTATE, ARGININE, ASPARTIC ACID, PCA, GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALINE, BHT, ISOLEUCINE, PROLINE, THREONINE, HISTIDINE, PHENYLALANINE, ASCORBYL PALMITATE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click