Rebalancing Low Shampoo, 250 ml

Jemný dermo - vyrovnávací šampon pro redukci mazu
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/25.F18567
Řada
skladem
pro vlasy se zvýšenou produkcí mazu

Vyrovnávací šampon bez obsahu sulfátů čistí důkladně pokožku hlavy a účinně řeší problémy s lupy a s nadměrnou produkcí mazu. Pro vyváženou pokožku a pro silnější vlasy.

Použití: Naneste na vlhké vlasy a emulgujte. Nechte působit na vlasech 2-3 minuty. Důkladně opl ... Číst dál
350 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

proti lupům , pro snadno se mastící vlasy, pro muže

pro vlasy se zvýšenou produkcí mazu

Vyrovnávací šampon bez obsahu sulfátů čistí důkladně pokožku hlavy a účinně řeší problémy s lupy a s nadměrnou produkcí mazu. Pro vyváženou pokožku a pro silnější vlasy.

Použití: Naneste na vlhké vlasy a emulgujte. Nechte působit na vlasech 2-3 minuty. Důkladně opláchněte. Podle potřeby opakujte. Doporučené pro každodenní použití.
  
Tip: Nakonec naneste na vlasy Rebalancing Tonic pro obnovu optimálního stavu pokožky hlavy.

BALANCE vyrovnávací ošetření pro pokožku hlavy
Produkty řady Balance mají antibakteriální účinek a regulují produkci mazu.

DOUBLE RESET SYSTEM - Perfektní kombinace antimikrobiálních, biotechnických a rostlinných látek, které obsahují aminokyseliny a vitamíny skupiny B. Tato kombinace účinně reguluje nadměrnou produkci mazových žláz, jež způsobuje mastnou pokožku hlavy a problémy s lupy.

Účinky:
• působí antibakteriálně
• reguluje maz
• pečuje o vlasovou pokožku

Redukce lupů a nadměrné produkce mazu již od prvního použití!
(Test byl proveden na mužích, kteří absolvovali celé ošetření Rebalancing řady BLENDS OF MANY_.)


Nová pánská řada Alfaparf Milano BLENDS OF MANY_.
se zrodila jako odpověď na požadavky v péči moderních mužů. Inspirovala se jejich skutečnými příběhy i zkušenostmi a díky těmto mnoha podnětům nabízí tato řada jedinečná řešení. Kombinace nejrůznějších prvků, vycházejících z reálného mužského světa, tvoří základní princip všech 4 řad produktů.

Urban Defence Pro Technologie Alfaparf Milano, která chrání vlasy před poškozením, jež způsobuje znečištěné životní prostředí. Zabraňuje, aby prachové částice a těžké kovy pronikaly do vlasového vlákna, a tak podporovaly vznik volných radikálů.

Černý čaj - přírodní ingredience, která účinkuje trojím způsobem:
• působí jako antioxidant - zklidňuje podrážděnou pokožku
• stimuluje - urychluje mikrocirkulaci pokožky a podporuje aktivitu vlasového folikulu
• oživuje - dodává novou energii vlasovému vláknu a zanechává vlas jemný a zářivý

PLUS! Úžasná pánská vůně všech produktů BLENDS OF MANY_. vychází z jedinečné kombinace badyánu, santalového dřeva a pačuli.

AQUA (WATER), SODIUM COCOYL ISETHIONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, HYDROGENATED COCONUT ACID, ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, PIROCTONE OLAMINE, SODIUM ISETHIONATE, POLYQUATERNIUM-22, LAURETH-4, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, LACTIC ACID, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, SODIUM BENZOATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, FAEX EXTRACT (YEAST EXTRACT), NIACINAMIDE, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, PANTHENOL, ZINC GLUCONATE, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, PROPYLENE GLYCOL, ARGININE, CAFFEINE, ASPARTIC ACID, PCA, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GLYCINE, ALANINE, BIOSACCHARIDE GUM-4, BIOTIN, SERINE, VALINE, ISOLEUCINE, PROLINE, THREONINE, HISTIDINE, PHENYLALANINE, ASCORBYL PALMITATE, BHT

Revolution Hair
X

Right Click

No right click