Kiss Me Long Lasting Lip Color, 4 ml 03 Aubergine Kiss (lilková)

POUZE NA OBJEDNÁVKU
Neslíbatelná a voděodolná barva na rty s matným zakončením
Výrobce
etre belleetre belle
8/0123-0003
Řada
skladem
Dekorativka 123
POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Nová neslíbatelná, otěruvzdorná a voděodolná barva na rty Vás bude doprovázet po celý den, aniž by na rtech vybledla ... Číst dál
279 Kč
  • Popis
  • Složení

POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Nová neslíbatelná, otěruvzdorná a voděodolná barva na rty Vás bude doprovázet po celý den, aniž by na rtech vybledla nebo se po pár hodinách ze rtů ztratila. Líbání povoleno! Barva zůstává stále na svém místě. Ultralehká textura poskytuje rtům pocit pohodlí, o sytou barvu se starají intenzivní pigmenty a pečlivě vybrané polymery zajišťují výjimečnou trvanlivost barvy.

Použití: Vykreslete své rty konturovací tužkou etre belle, která perfektně vyhladí případné nerovnosti a umocní trvanlivost barvy. Umístěte zkosený aplikátor doprostřed rtů a rozetřete barvu doprava a doleva. Následně barvu rovnoměrně naneste na celou plochu rtů. Tekutá konzistence rychle zasychá a zanechává na rtech příjemný pocit.

RTY
Trend rtů k zulíbání zůstává nezměněn, neboť není nic svůdnějšího než smyslně nalíčená ústa. Podobně jako i jiné produkty dekorativní kosmetiky, mají i rtěnky a lesky různé konzistence a odpovídají rozmanitým požadavkům. Ústa jsou nejvíce vzrušující částí obličeje. Oblékejte je proto každý den do zcela nového hávu - smyslně, přirozeně nebo půvabně. Podle Vaší chuti a nálady!

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Isododecane, Glycerin, Sodium Polyacrylate & Mineral Oil & Trideceth-6, Isoceteth-20, Phenoxyethanol/Caprylyl Glycol, SolubleCollagen, Tocopheryl Acetate. May Contain +/-: CI77891 (Titanium Dioxide), CI42090 (D&C Blue 1), CI45410 (D&C Red 28), CI17200 (D&C Red 33),CI15985 (D&C Yellow 6),CI16035 (FD&C Red 40)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click