Soft Foam Cleanser, 120 ml

Jemná čistící pěna pro každý typ pleti
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/408000
Řada
na dotaz

Začněte svůj den s jemným Soft Foam Cleanser – pro změnu, která je vidět!

Jemná textura vytváří jedinečně krémovou, hebkou a jemnou pěnu. Pro každý typ pleti! Nečistoty, usazený kožní maz a make-up jsou jemně, avšak důkladně odstraněny. Hydratující složky jako je Betain a Inositol se o pleť během či

... Číst dál
647 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 9 z 9
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro všechny typy pleti, pro normální pleť

Začněte svůj den s jemným Soft Foam Cleanser – pro změnu, která je vidět!

Jemná textura vytváří jedinečně krémovou, hebkou a jemnou pěnu. Pro každý typ pleti! Nečistoty, usazený kožní maz a make-up jsou jemně, avšak důkladně odstraněny. Hydratující složky jako je Betain a Inositol se o pleť během čištění starají. Pro každodenní čištění pleti bez pocitu pnutí nebo suché pleti.

Použití: Ráno a večer pomocí ruky naneste pěnu rovnoměrně na celou pokožku obličeje, krk a dekolt, používejte krouživé pohyby. Důkladně opláchněte vlažnou vodou. V případě potřeby nebo silnějšího make-upu použití zopakujte.

Tip: Pro větší intenzitu efektu nebo jako jemný peeling, naneste pěnu pomocí čistícího kartáčku na obličej.

Hlavní složky:
• Tego® Přírodní Betain: hydratující
• Inositol: zadržuje vlhkost, hydratuje
• Alantoin: podporuje buněčnou obnovu, vyhlazuje

vhodné pro vegany

ESSENTIAL
Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

aqua (water), glycerin, coco-glucoside, cocamidopropyl betaine, sodium lauroyl sarcosinate, disodium lauryl sulfosuccinate, sorbitan oleate decylglucoside crosspolymer, glyceryl oleate, sodium chloride, sodium cocoyl glutamate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, allantoin, pentylene glycol, parfum (fragrance), tetrasodium glutamate diacetate, inositol, betaine, hydrogenated palm glycerides citrate, tocopherol, citric acid

Revolution Hair
X

Right Click

No right click