Energizing Shampoo, 250 ml

Posilňující šampon proti vypadávání vlasů
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.12097
Řada
skladem
Domácí péče

Energizující šampon s přímým účinkem, který dodá energii a dobrý stav vlasové pokožce. Myje a posiluje vlasové vlákno. Pomocník při rituálu prevence vypadávání.

Použití: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napěňte a opláchněte. Dle potřeby zopakujte. Po umytí použijte Elixir dle potřeb pok

... Číst dál
379 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

proti vypadávání

Domácí péče

Energizující šampon s přímým účinkem, který dodá energii a dobrý stav vlasové pokožce. Myje a posiluje vlasové vlákno. Pomocník při rituálu prevence vypadávání.

Použití: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napěňte a opláchněte. Dle potřeby zopakujte. Po umytí použijte Elixir dle potřeb pokožky nebo vlasového vlákna.

Ošetření Energizing:
Prevence - po celý rok 1 krát týdně
Sezónní vypadávání - 2 měsíce v roce 2 krát týdně
Pohotovostní ošetření - 2 měsíce v roce každý druhý den
Udržovací ošetření - 2 měsíce v roce 1 krát týdně

Energizing - hlavní složky:
Protěžka alpská – obsahuje kyselinu leontopodovou (vynikající antioxidant s autoochrannými vlastnostmi). Rostlina je nazývaná „hvězdou přežití“, roste ve 3000 m. n. m., kde je vystavena vysokým radiacím UV a kde se musí vyrovnat s extrémními teplotami. Zlepšuje významným způsobem celistvost kožní bariéry a soudržnost korneální vrstvy. Zlepšuje ochranu a odolnost pokožky.
Oktapeptid-2 – peptid
VITACELL TECH – kmenové buňky jablka
VITAXIL – molekula, která stimuluje vlasovou cibulku

Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYUC ACID, GLYCOL DISTEARATE, LEONTOPODIUM ALPINUM (EDELWEISS) FLOWER/LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, OCTAPEPTIDE-2, PYRROLIDINYL DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, CAFFEINE, GLYCERIN, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE CONE EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, POLYQUATERNIUM-7, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL SODIUM OLEATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, MALUS DOMESTICA (APPLE) FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, HYDROGENATED LECITHIN, XANTHAN GUM, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYUC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click