Balancing Shampoo, 250 ml

Šampon pro mastné vlasy
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.12093
Řada
skladem
Domácí péče

Účinně, ale šetrně myje, normalizuje produkci mazu. Po umytí jsou vlasy lehké a plné života.

Použití: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napěňte a opláchněte. Dle potřeby zopakujte. Na začátku myjte vlasy 3–4 krát týdně, v dalších fázích méně. Po umytí použijte Elixir dle potřeb pokožky ne ... Číst dál
379 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro snadno se mastící vlasy

Domácí péče

Účinně, ale šetrně myje, normalizuje produkci mazu. Po umytí jsou vlasy lehké a plné života.

Použití: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napěňte a opláchněte. Dle potřeby zopakujte. Na začátku myjte vlasy 3–4 krát týdně, v dalších fázích méně. Po umytí použijte Elixir dle potřeb pokožky nebo vlasového vlákna.

Balancing - hlavní složky:
Vrbovka úzkolistá – typická alpská bylina, roste na skalním podloží, má dlouhé kořeny, aby dosáhla až k vodě. Obsahuje velké množství slizu, a proto má vysoké hydratační schopnosti. Kromě toho má schopnost zpomalit tvorbu enzymu, který je odpovědný za tvorbu mazu. Velmi účinná v navození rovnováhy mazových žláz a v čištění pokožky.
Sebo complex – působí na enzym alfareduktázu a snižuje tak produkci mazu. Má i mikrobiotické účinky.
Balancing Complex – komplex na regulaci mazu na bázi: lékořice (reguluje sekreci mazu), růžové šípky (antioxidant), vitamín F, cikorka (oxigenace a hydratace pleti), červená řasa (obsahuje zinek, vápník a hořčík pro zachování celistvosti vlasového vlákna).

Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, EPILOBIUM FLEISCHERI FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, ZINC PCA, POLYQUATERNIUM-10, ROSE EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (UCORICE RHZOME/ROOT, GLYCERIN, MELISSA OFFICINALIS (CALM) LEAF EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE CONE EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, PANTHENOL, CICHORIUM INTYBUS (CHICORY) LEAF EXTRACT, HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, POLYQUATERNIUM-7, LINOLEIC ACID, XYLITOL COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, CAPRYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, MENTHOL BIOTIN, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID. LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, UNALOOL, PARFUM (FRAGRANCE)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click