Scalp Renew Energizing Lotion, 12x10 ml

Posilňující lotion proti vypadávání vlasů
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F19468
Řada
skladem

Renew - posilňuje, zpevňuje, stimuluje 

Energizující intenzivní koncentrát pro zeslabené vlasy, které mají tendenci vypadávat. S efektem Hot - Ice. Obsahuje 3 Energizing Complex, specifickou složku, která napomáhá předcházet a snižovat vypadávání vlasů. Prodlužuje život folikuly tím, že ji chrání pře

... Číst dál
897 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 7 z 7
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro ochranu, obnovu a lesk, proti vypadávání

Renew - posilňuje, zpevňuje, stimuluje 

Energizující intenzivní koncentrát pro zeslabené vlasy, které mají tendenci vypadávat. S efektem Hot - Ice. Obsahuje 3 Energizing Complex, specifickou složku, která napomáhá předcházet a snižovat vypadávání vlasů. Prodlužuje život folikuly tím, že ji chrání před volnými radikály a posiluje buněčnou tvorbu. Vlasy zesílí. *Dále Renovagenyl, aktivní složku s dvojím účinkem, která vyrovnává a revitalizuje vlasovou pokožku tím, že udržuje oblast folikulu vitální. Zaroveň stimuluje buněčnou obnovu, což přispívá ke zlepšení přirozeného růstu vlasů. 

BEZ: sulfátů, parabenů, vosků, minerálních olejů, barviv, alergenů (Hypoalergenní rostlinné výtažky a vůně (*) klinicky testováno s Energizing Shampoo + Energizing Lotion)

S chladícím efektem, vlasy zpevňuje a zhušťuje. Pokožka hlavy a vlasové vlákno znovu získají rovnováhu, sílu a pevnost.

Použití: Ampule používejte vždy po umytí hlavy (tedy po použití šamponu, masky nebo kondicionéru). Před aplikací na ampuli nasaďte aplikátor, který před každým použitím umyjte. Po umytí hlavy pokožku i délky vlasů vysušte ručníkem a celý obsah jedné ampule rovnoměrně aplikujte přímo na vlasovou pokožku. Po aplikaci jedné ampule pokožku důkladně promasíruje, tak aby se pokožka hlavy při masáži hýbala.

Pro ještě lepší účinek doporučujeme používat šampon ze stejné řady - Scalp Renew Energizing Low Shampoo a peeling pro pokožku hlavy - Scalp Rebalance Gentle Exfoliating Scrub (více o jeho používání v popisu daného produktu).

Jelikož se jedná o intenzivní ošetření, doporučeme následující postup: 
1.krok - důkladně umyjte pokožku hlavy s Energizing Low Shampoo
2.krok - Energizing Lotion (celou ampuli) vmasírujte do pokožky hlavy:
- 1. týden: 3x týdně
- 2. týden: 2x týdně
- 3. týden: 1x týdně
V případě nadměrného vypadávání vlasů je třeba toto intenzívní ošetření zopakovat v těchto krocích i následující měsíc. 

Doporučená doba jedné kůry je 6-8 týdnů, další kůru doporučujeme po uplynutí 3-4 měsíců (během pauzy mezi jednotlivými kůrami doporučujeme používat Energizing Tonic).

UPOZORNĚNÍ: Díky obsaženým látkám v ampulích dochází ke zvýšení prokrvení pokožky hlavy. Po aplikaci ampule proto na pokožce standardně nastupuje pocit chladu nebo tepla (intenzita reakce pokožky hlavy je individuální).

SCALP
Kvalita vlasů je úzce spojena s kvalitou vlasové pokožky, neboť jen perfektní pokožka může „vytvořit“ perfektní vlasy. Řada Semi di Lino nabízí intenzivní a účinné ošetření Scalp Care pro získání krásných vlasů i zdravé pokožky. Péče revitalizuje vlasy do hloubky, vytváří a uchovává optimální prostředí pro růst zdravějších a krásnějších vlasů a zároveň pomáhá řešit problémy s pokožkou hlavy.

PRO KOHO? Řada pro ty, které trápí padání vlasů, lupy, nadměrná produkce mazu a problémy s pokožkou hlavy.

CHARAKTERISTIKA: řada pro zkvalitnění a ošetření pokožky hlavy s obsahem exkluzivních aktivních látek:
Urban Defence Pro - ochranný štít proti znečištění
Shine Fix Complex - 24h působení rozjasňující síly od kořínků po konečky
Color Fix Complex - UV filtr a antioxidant na prodloužení krásy barvy
Microbiotic System - směs probiotik a prebiotik k udržení rovnováhy vlasové pokožky
Biorenew Complex - směs přírodních složek, které prodlužují životnost folikulů a stimulují jejich kvalitu

8x zvýšení pevnosti vlasů (test vedený s použitím SDL posilňujícím Renew Energizing Low Shampoo + Renew Energizing Lotion oproti placebo)
95% žen pociťuje zesílení vlasů (sebezhodnocující test s použitím SDL posilňujícího Energiziing low Shampoo + Renew Energizing Lotion)

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), MENTHOL, ERUCA SATIVA LEAF EXTRACT, JUGLANS REGIA (WALNUT) SEED EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BENZOPHENONE-4, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-55, MENTHYL LACTATE, VANILLYL BUTYL ETHER, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT, LINALOOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE, GLYCERIN, BIOSACCHARIDE GUM-4, LACTIC ACID, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, CAESALPINIA SPINOSA GUM

Revolution Hair
X

Right Click

No right click