Scalp Rebalance Gentle Exfoliating Scrub, 150 ml

Čistící peeling pro vlasy se suchými i mastnými lupy
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F19471
Řada
skladem
Rebalance Dandruff - vyrovnává, čistí, působí preventivně

Jedná se o hloubkový mechanický peeling pro jemné vyčištění pokožky hlavy. Díky peelingu pokožka lépe absorbuje aktivní látky z následné péče (vč. látek podporujících růst vlasů a vitalitu). Peeling je vhodný i pro suchou pokožku a barvené vl ... Číst dál
681 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

proti lupům , pro snadno se mastící vlasy, pro ochranu, obnovu a lesk, proti vypadávání

Rebalance Dandruff - vyrovnává, čistí, působí preventivně

Jedná se o hloubkový mechanický peeling pro jemné vyčištění pokožky hlavy. Díky peelingu pokožka lépe absorbuje aktivní látky z následné péče (vč. látek podporujících růst vlasů a vitalitu). Peeling je vhodný i pro suchou pokožku a barvené vlasy. Ideální také při suchých nebo mastných lupech. Obsahuje MACROBIOTIC SYSTEM, směs probiotik a prebiotik , které pomáhají udržet rovnováhu vlasové pokožky. Obsahuje mikročástice přírodního původu.

Vhodný pro všechny typy vlasové pokožky. Doporučujeme používat především při problémech s pokožkou hlavy (suché a mastné lupy, nadměrné padávání vlasů nebo nadměrné maštění pokožky hlavy). Lze používat také preventivně.

Způsob použití: Vlasy a pokožku hlavy nejdříve navlhčete. Produkt rovnoměrně naneste na pokožku hlavy (postupujeme po sekcích). Jemně promasírujte a postupně přidávejte trochu vody, dokud nezískáte homogenní pěnu. Pečlivě opláchněte vodou a následně si umyjte hlavu tak jak jste zvyklí.


SCALP
Kvalita vlasů je úzce spojena s kvalitou vlasové pokožky, neboť jen perfektní pokožka může „vytvořit“ perfektní vlasy. Řada Semi di Lino nabízí intenzivní a účinné ošetření Scalp Care pro získání krásných vlasů i zdravé pokožky. Péče revitalizuje vlasy do hloubky, vytváří a uchovává optimální prostředí pro růst zdravějších a krásnějších vlasů a zároveň pomáhá řešit problémy s pokožkou hlavy.

PRO KOHO? Řada pro ty, které trápí padání vlasů, lupy, nadměrná produkce mazu a problémy s pokožkou hlavy.

CHARAKTERISTIKA: řada pro zkvalitnění a ošetření pokožky hlavy s obsahem exkluzivních aktivních látek:
Urban Defence Pro - ochranný štít proti znečištění
Shine Fix Complex - 24h působení rozjasňující síly od kořínků po konečky
Color Fix Complex - UV filtr a antioxidant na prodloužení krásy barvy
Microbiotic System - směs probiotik a prebiotik k udržení rovnováhy vlasové pokožky
Pure-Set Complex - normalizující složky proti olupování pokožky hlavy

Působí proti návratu lupů (klinický test prováděn na Rebalance Purifying řadě)
100% žen pociťuje snížení lůpů (test prováděn na ženách s mastnými lupy, které používají Rebalance Purifying řadu)

AQUA (WATER), COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, POLYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, PERLITE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DIATOMACEOUS EARTH, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, BENZOPHENONE-4, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LYSINE CARBOXYMETHYL CYSTEINATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, PIROCTONE OLAMINE, LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE, BAROSMA BETULINA LEAF EXTRACT, LYSINE THIAZOLIDINE CARBOXYLATE, CARNOSINE, GLYCERIN, LACTIC ACID, SODIUM CHLORIDE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click