Daily Beard Cleanser, 150 ml

Mycí gel pro vousy a knír
Výrobce
GORDONGORDON
4/1.D400
Řada
skladem
Mycí gel na každodenní hygienu o vousy a knír. Je svěží a jemný, zlepšuje rozčesávání, respektuje specifické pH. Díky těmto vlastnostem budou vaše vousy a knír opravdu čisté, hedvábné a příjemně provoněné: ideální výrobek na péči o vousy. Navíc není agresivní pro obličejovou pokožku, takže je možno ... Číst dál
569 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis

Vlastnosti

pro pleť s vousy

Mycí gel na každodenní hygienu o vousy a knír. Je svěží a jemný, zlepšuje rozčesávání, respektuje specifické pH. Díky těmto vlastnostem budou vaše vousy a knír opravdu čisté, hedvábné a příjemně provoněné: ideální výrobek na péči o vousy. Navíc není agresivní pro obličejovou pokožku, takže je možno ho použít kdykoliv během dne.

Gordon Beard
klasické, trendové, ze starověkého tradičního holení. Klasický profesionální knírek a vousy v naprosté shodě se staroanglickou tradicí. Knír a vousy jsou nadčasové symboly mužské péče: mohou být volně upravovány a přizpůsobovány, představují skutečný mužský výraz. Vousy a kníry mohou být plné nebo strniště, nadměrné velikosti jako hipster styl nebo definovaná kozí bradka: musí být vždy dokonale upravené.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click