Hydrasilk Ultra Mild Cleansing Milk, 3 ml

Ultra jemné čisticí mléko Hydrasilk - vzorek
Výrobce
etre belleetre belle
8/1200-T001
Řada
skladem
Alternativní zboží
Ultra jemné čisticí mléko s obsahem zklidňujících a vyrovnávacích pěstí¬cích látek pro citlivou a podrážděnou pleť. Bílý čaj, hedvábné proteiny a čistě rostlinné regulátory hydratace redukují citlivost pleti a zmírňují začervenání a podráždění. Mléko čistí zvláště jemným a šetrným způsobem, dobře zb ... Číst dál
51 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pleť, pro suchou pleť

Ultra jemné čisticí mléko s obsahem zklidňujících a vyrovnávacích pěstí¬cích látek pro citlivou a podrážděnou pleť. Bílý čaj, hedvábné proteiny a čistě rostlinné regulátory hydratace redukují citlivost pleti a zmírňují začervenání a podráždění. Mléko čistí zvláště jemným a šetrným způsobem, dobře zbavuje zbytků make-upu, stabilizuje a harmonizuje přirozené funkce pleti. Zanechává hedvábný a jemný vzhled pleti bez pocitů napětí. Bez minerálních olejů, barvicích a konzervačních látek.

Použití: ráno a večer naneste na vlhkou pleť a jemně mléko do pokožky vmasírujte. Opláchněte dostatečným množstvím vody a nakonec pleť tonizujte gelovým tonikem Hydrasilk.

Sensiplus+ pro citlivou pleť

Intenzivní pěstící program pro citlivou pleť Sensiplus promění Vaši pleť v hedvábí. Zvláště citlivá pleť potřebuje jemnou, regulující a velmi tolerantní kosmetiku. Sensiplus zklidňuje a pečuje, aniž by došlo k narušení přirozených funkcí pokožky. Stabilizuje, ale nezatěžuje. Všechny produkty řady Sensiplus jsou bez minerálních olejů, barvicích a konzervačních látek. Produkty obsahují molekuly z hedvábí a látky, kterým můžete věřit. Molekuly z hedvábí působí navíc jako malé houbičky, které mohou svou hmotnost znásobit zásobením hydratace až o 300 %, a jsou tedy ideálním řešením pro suchou a citlivou pleť. Účinné látky z hedvábí chrání také před UV zářením a dodávají pleti zářivý vzhled.

Molekuly z hedvábí mohou dodat až o 300 % více hydratace.

Aqua [Water], Ethylhexyl Stearate, Hydrogenated Polydecene, Pentylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Panthenol, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Sodium Polyacrylate, Octyldodecanol, Xanthan Gum, Parfum [Fragrance], p-Anisic Acid, Maltodextrin, Allantoin, Hydrolyzed Silk, Sodium Hydroxide, Echium Plantagineum Seed Oil, Limonene, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Citric Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Tocopherol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click