Sun Care Shampoo, 250 ml

Šampon na vlasy namáhané sluncem
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.15014
Řada
skladem
Obohacený o Pura complex, složku ochranující barvu pred paprsky UVA a UVB, jemne myje, odstranuje veškeré zbytky chloru, solných usazenin a písku. Pantenol, ceramid A2 a Polyquaternium 7 a 10 umožnují opravit vlasy poškozené sluncem, chrání kosmetickou barvu a dodají jemnost a lesk.

Použití: naneste ... Číst dál
345 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro barvené vlasy, pro vlasy namáhané sluncem

Obohacený o Pura complex, složku ochranující barvu pred paprsky UVA a UVB, jemne myje, odstranuje veškeré zbytky chloru, solných usazenin a písku. Pantenol, ceramid A2 a Polyquaternium 7 a 10 umožnují opravit vlasy poškozené sluncem, chrání kosmetickou barvu a dodají jemnost a lesk.

Použití: naneste na mokré vlasy a na pokožku. Promasírujte. Napente a opláchnete. Je-li to nutné, zopakujte mytí.

Sun - hlavní složky:
Olej ze semen horského jablka - je vynikající zdroj mastných kyselin, převážně olejové a linolové, se zjemňujícími, zklidňujícími a regeneračnými vlastnostmi
Vitamíny A a E - mají antioxidační a anti-age účinky
Fytosteroly - složky rostlinného původu, dodávají hydrataci a zabraňují podráždení
Pura komplex – rostlinný multifuncní komplex obsahující: hořec, meduňku, jalovec, třezalku, borovici a arniku.


Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, POLYQUATERNUM-10, HYPERATERNUM-10, POLYQUATERNUM-10, JOHN'S GLOSSYL SERINATE, POLYQUATERNUM-10, ST. EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, POLYQUATERNIUMOPERIA-90, COCAMIDIUM-OXPERYAMIDIUM-7, COCAMIDIUM-OXTRACT-90, COCAMIDAMIDIUM-OXTRACT, SANDAMIDAMIDAMIDAMIDO-COCAMIDIUM-7, COCAMIDAMIDIUM-7, COCAMIDAMIDIUM-OXTRACT, OXTRACT-7, COCAMIDAMIDAMIDIUM-OXTRACT, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, POLYQUATERNIUMOPERO CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, PANTHENOL, PROPANEDIOL, PEG-8, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, LAURETH-2, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PARFUME

Revolution Hair
X

Right Click

No right click