Sun Care Elixir, 150 ml

Elixír na vlasy namáhané sluncem
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.15015
Řada
skladem
Lehká struktura obohacená o Pura complex a pantenol, zlepšuje rozcesávání po opalování, zabranuje dehydrataci a dodá jemnost a lesk.

Použití: nasprejujte na vlhké vlasy. Procesejte. Neoplachujte.

Sun - hlavní složky:
Olej ze semen horského jablka - je vynikající zdroj mastných kyselin, převážně olejov ... Číst dál
390 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro barvené vlasy, pro vlasy namáhané sluncem

Lehká struktura obohacená o Pura complex a pantenol, zlepšuje rozcesávání po opalování, zabranuje dehydrataci a dodá jemnost a lesk.

Použití: nasprejujte na vlhké vlasy. Procesejte. Neoplachujte.

Sun - hlavní složky:
Olej ze semen horského jablka - je vynikající zdroj mastných kyselin, převážně olejové a linolové, se zjemňujícími, zklidňujícími a regeneračnými vlastnostmi
Vitamíny A a E - mají antioxidační a anti-age účinky
Fytosteroly - složky rostlinného původu, dodávají hydrataci a zabraňují podráždení
Pura komplex – rostlinný multifuncní komplex obsahující: hořec, meduňku, jalovec, třezalku, borovici a arniku.


Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, GENTIANA LUTEA (GENTIANE) ROOT EXTRACT, ARNICA MONTANA (ARNICAELIS EXTRISSA FLOWER EXTRACTINE, ARNICA MONTANA (ARNICAELIS EXTRISSA) EXTRACTINE EXTRACTINE, MINTANA PIN OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRACT, C13-15 ALKANE, PANTHENOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIUM-8-95, PEG- 95, PEG- 8 / SMDI COPOLYMER, SODIUM POLYACRILATE, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PERFUME (FRAGRANCE)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click