After Sun Mask, 200 ml

Maska na vlasy po opalování
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.15013
Řada
skladem
Obohacena o Pura complex, složku, která chrání barvu pred UVA a UVB paprsky a ceramid A2, který regeneruje a uhlazuje vlasy stresované sluncem, solnými usazeninami a chlórem. Intenzivne vyživuje, predchází dehydrataci a ihned dodá jemnost a lesk.

Použití: naneste po umytí do vlhkých vlasu, nechte pu ... Číst dál
420 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro barvené vlasy, pro vlasy namáhané sluncem

Obohacena o Pura complex, složku, která chrání barvu pred UVA a UVB paprsky a ceramid A2, který regeneruje a uhlazuje vlasy stresované sluncem, solnými usazeninami a chlórem. Intenzivne vyživuje, predchází dehydrataci a ihned dodá jemnost a lesk.

Použití: naneste po umytí do vlhkých vlasu, nechte pusobit 3 minuty, procesejte, opláchnete.

Sun - hlavní složky:
Olej ze semen horského jablka - je vynikající zdroj mastných kyselin, převážně olejové a linolové, se zjemňujícími, zklidňujícími a regeneračnými vlastnostmi
Vitamíny A a E - mají antioxidační a anti-age účinky
Fytosteroly - složky rostlinného původu, dodávají hydrataci a zabraňují podráždení
Pura komplex – rostlinný multifuncní komplex obsahující: hořec, meduňku, jalovec, třezalku, borovici a arniku.


Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL, PEG-8, PEG-8 / SMDI COPOLYMER, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, SODIUM POLYACRYINA, GENTIANA, GLTIANA ARNICA MONTANA (ARNICA) FLOWER EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRIMONI-95, PROATHERNOLION, QUATHERNIUM , CETRIMONIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-37, DICAPRYLYL CARBONATE, LAURYL GLUCOSIDE, BHT, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, LINALOOLNAM, HEXYL CINNAMALDEHYDE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click