Sun Care Shower Gel, 200 ml

Sprchový gel po opalování
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.15017
Řada
skladem
Lehký gel, obohacený o Pura complex, ceramid A2, pantenol a polyquaternium 7, na jemné mytí po opalování na slunci. Odstranuje veškeré zbytky solných usazenin a dalších necistot, zjemnuje a dodá pokožce hebkost.

Použití: aplikuje se prímo z lahvicky. Naneste na pokožku, lehce vmasírujte a opláchnete ... Číst dál
300 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Lehký gel, obohacený o Pura complex, ceramid A2, pantenol a polyquaternium 7, na jemné mytí po opalování na slunci. Odstranuje veškeré zbytky solných usazenin a dalších necistot, zjemnuje a dodá pokožce hebkost.

Použití: aplikuje se prímo z lahvicky. Naneste na pokožku, lehce vmasírujte a opláchnete.

Sun - hlavní složky:
Olej ze semen horského jablka - je vynikající zdroj mastných kyselin, převážně olejové a linolové, se zjemňujícími, zklidňujícími a regeneračnými vlastnostmi
Vitamíny A a E - mají antioxidační a anti-age účinky
Fytosteroly - složky rostlinného původu, dodávají hydrataci a zabraňují podráždení
Pura komplex – rostlinný multifuncní komplex obsahující: hořec, meduňku, jalovec, třezalku, borovici a arniku.


Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, SODIUM COCOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, GLYCERIN, PEG-90 GLYCROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, SODIUM COCOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, GLYCERIN, PEG-90 GLYCERTEL ISOSTEARATE, PALMITOYLERIA (EXTRYLANIA) FLOWERSHIP (ARTRYLANA), EXTRYLANA, EXTRYLANA, FLOWER, EXTRYLANA, EXTRYLANA, FLOWER, EXTRYLAN, EXTRYLANA, EXTRYLANA, ARTRYLAN, EXTRYLANA, ARTRYLAN, FL, EXTRYLANA, EXTRYLANA, FL, EXTRYLANA, FLOWER, EXTRYLAN, EXTRYLANIA , PINUS SYLVESTRIS (PINE) CONE EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRACT, PEG-8, PEG-8 / SMDI COPOLYMERE, PEG-8 / SMDI COPOLYMER , LAURETH-2, POLYQUATERNIUM-7, PANTHENOL, SODIUM CHLORIDE, BHT, TETRASODIUM EDTA, SODIUM POLYACRYLATE, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, PARRUMALANCE CINNAMOLATE (FR)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click