3-step Face Care Set Energy, 1 ks

Tříkrokový pleťový set s vitamíny A+E+C
Výrobce
etre belleetre belle
8/3267-0001
Řada
skladem
Alternativní zboží
Obsah:
- fleecová maska
- Energy oční sérum
- Energy krém Plus A+E+C SPF 10

Eye Serum - revitalizační a uvolňující hydratační sérum je určeno pro citlivou oblast očního okolí. Stabilní derivát vitamínu C se v pleti přemění na vitamín C a neutralizuje volné radikály. Výtažek z bifida a retinol zabraňují ... Číst dál
179 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro suchou pleť, pro zralou pleť, pro zářivou pleť, pro hydrataci pleti

Obsah:
- fleecová maska
- Energy oční sérum
- Energy krém Plus A+E+C SPF 10

Eye Serum - revitalizační a uvolňující hydratační sérum je určeno pro citlivou oblast očního okolí. Stabilní derivát vitamínu C se v pleti přemění na vitamín C a neutralizuje volné radikály. Výtažek z bifida a retinol zabraňují známkám stárnutí pokožky, způsobenými sluncem a zvyšují opravnou schopnost buněk. Oční partie se stávají odolnějšími proti známkám únavy a dochází ke zmírnění suchých linek a vrásek.

Plus A+C+E Cream - vyživující péče pro suchou zralou pokožku. Vitamínový komplex vpracovaný do mikrosfér podporuje ochranu proti volným radikálům, aktivuje obnovu buněk a vitamín A se stará o vyhlazení reliéfu pleti. Přírodní hydratační faktory odstraňují pocity napětí v pleti, pokožka získává jemný a hedvábný vzhled. Obsažený ochranný faktor 10 chrání světlou a citlivou pokožku před předčasnými známkami stárnutí, způsobenými sluncem.

POUŽITÍ: vyčistěte obličej.

Krok 1 – maska: oddělte krok 1 perforovanou linkou od kroku 2 a 3. Otevřete balení podle značky. Masku vyjměte a rozviňte. Položte masku na obličej, vypněte ji a přitlačte. Nechte působit 15-20 minut. Poté masku odejměte a zbytky účinných látek vmasírujte.

Krok 2 – oční krém: otevřete balení podle značky a naneste na oční partie.

Krok 3 – krém: otevřete balení podle značky a na závěr naneste na obličej krém.


Energy vysoce koncentrovaná vitamínová péče
Vitamíny jsou opravdovými multitalenty. Společně s minerálními látkami a stopovými prvky se počítají k esenciálním živinám. Platí mj. za vynikající antioxidanty a podporují výstavbu pleti vlastním kolagenem. V produktech péče o pleť chrání před škodlivými vlivy životního prostředí a dodávají unavené a bledé pokožce energii a zářivý vzhled.

K opětovnému růstu pleťových buněk přispívá zjeména vitamín A, díky kterému se může pleť také lépe bránit nepříznivým vlivům životního prostředí. Vitamín A pomáhá regeneraci pokožky, zpomaluje stárnutí pleti, působí proti předčasné tvorbě vrásek a zmírňuje stařecké skvrny.

Vitamín C v produktech péče o pleť chrání pokožku před volnými radikály, které poškozují buňky. Ty mohou proniknout do pokožky např. slunečním zářením. Vitamín C zadržuje tyto agresivní částečky na kůži a pomáhá je odstranit.

Také vitamín E působí jako lapač volných radikálů. Kombinace těchto dvou vitamínů je zajímavá i z toho důvodu, že vitamín E, který je spotřebováván vitamínem C, může vést k opětovné obnově funkce ochrany buněk. Vitamín E je vhodný zvláště pro sluncem namáhanou pleť, neboť zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky, které způsobuje sluneční záření. Přirozeně vitamíny nenahrazují žádné sluneční filtry, ale jsou používány jako doplňkové látky. Dodávají pleti hedvábně jemný a hladký vzhled.

Energy Vitamin C Fleece Mask - Water, Butylene Glycol, Glycerin ,Glycereth-26, Betaine, Panthenol, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Cyanocobalamin, Pyridoxine HCl, Biotin, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Ascorbyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Artemisia Vulgaris Extract, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Leontopodium Alpinum Flower Extract, Convallaria Majalis Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Xanthan Gum, Carbomer, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 80, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Fragrance, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool; Energy Plus Cream A+E+C - Aqua [Water], Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glyceryl Stearate SE, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-30, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Ascorbyl Phosphate, Phenoxyethanol, Isohexadecane, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Castor Oil, Parfum [Fragrance], Limonene, Lactose, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Tocopherol, Microcrystalline Cellulose, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Retinyl Palmitate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactic Acid, Citrus Limon Fruit Extract, Linalool, Citral, CI 77491 [Iron Oxides], Citronellol, Geraniol, Farnesol, CI 19140 [Yellow 5], Caprylyl Glycol; Energy Eye Serum - Aqua [Water], Glycerin, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Glyceryl Oleate Citrate, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Tocopherol, Pentylene Glycol, Phospholipids, Parfum [Fragrance], Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Bifida Ferment Lysate, Potassium Phosphate, Retinol, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click