Blemish Balm Classic, 15 ml

Speciální krycí péče pro podrážděnou, začervenalou a nečistou pleť - vzorek
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/686000
Řada
skladem
Alternativní zboží
ORIGINÁL od roku 1967

BLEMISH BALM
Historie jednoho beauty trendu

Před více než 45 lety vyvinula Christine Schrammek barevný krém proti skvrnám, jenž se nyní - téměř o půl století později, stal světovým beauty tren- dem. Pojmenovala jej BLEMISH BALM (proti skvrnám). Původně byl Blemish Balm určený pro ... Číst dál
598 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť

ORIGINÁL od roku 1967

BLEMISH BALM
Historie jednoho beauty trendu

Před více než 45 lety vyvinula Christine Schrammek barevný krém proti skvrnám, jenž se nyní - téměř o půl století později, stal světovým beauty tren- dem. Pojmenovala jej BLEMISH BALM (proti skvrnám). Původně byl Blemish Balm určený pro zklidnění namáhané pokožky a pro korekci začervenání po GREEN PEEL ® ošetření díky svému zklidňujícímu protizánětlivému účinku. Ale brzy poté, co byl Blemish Balm uveden na trh, bylo jasné, že nabízí mnohem širší využití.

Originální řešení 6v1
• pomáhá s nejrůznějšími problémy s pletí
• zakrývá nedokonalosti
• zmírňuje začervenání
• zjemňuje póry
• má zklidňující a regenerační účinek
• dodává perfektní a vyrovnaný vzhled pleti

Lehká textura s panthenolem a bisabololem zklidňuje podrážděnou a začervenalou pleť. Začervenání a nečistoty rychle odeznívají a vyladěný barevný odstín optimálně zakryje nedokonalosti pokožky. Pečuje o pokožku a účinně zakrývá nedokonalosti pleti. Má jemně zmatňující účinek a zanechává příjemný a nemastný pocit pleti.

Použití: Lze je použít jako pěstící balzám, který je vhodný i jako náhrada make-upu (dostupný ve čtyřech barevných a jednom transparentním odstínu). Produkt však není náhradou klasického krému. Je nezbytný po absolvování originálního bylinného peelingového ošetření GREEN PEEL® Classic. Můžete jej smíchat také s krémy Special Care Cream a Special Regulating Cream.

Tip: Pro komfortnější pocit použijte svůj oblíbený pleťový krém a až poté Blemish Balm. Odstíny mezi sebou můžete míchat, abyste dosáhli toho správného pro vaši pleť v jakémkoliv ročním období.

Hlavní složky:
• oxid zinečnatý
• oxid titaničitý
• Panthenol
• výtažek lékořice

Upozornění: Z hygienických důvodů toto zboží nelze vrátit, a to ani ve lhůtě 14 dnů od zakoupení.


REGULATING
Perfektní řešení problémů nečisté pleti

Mastná a nečistá pleť představuje jeden z nejčas- tějších pleťových problémů. Pro optimální péči o mastnou a nečistou pleť je vyžadována kombinace účinných látek, která reguluje produkci mazu bez vy- sušení a působí proti zánětům. Řada REGULATING kombinuje regulační složky se zklidňujícím účinkem a stará se o vyrovnaný, matný a vylepšený vzhled pleti. Zvlhčující komplex látek obnovuje rovnováhu hydratace pleti.

Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Titanium Dioxide, Isopropyl Palmitate, Talc, Propylene Glycol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Cera Alba (Beeswax), Zinc Oxide, Zea Mays (Corn) Germ Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Peg / Ppg-10/1 Dimethicone, Panthenol, Butyropsermum Parkii (Shea Butter), Polyglyceryl-3 Diisostearate, Dimethicone, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Allantoin, Bisabolol, Sodium Chloride, Beta Carotene, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Alcohol, Sorbitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click