Curls Enhancing Low Shampoo, 1000 ml

Jemný šampon pro vlnité a kudrnaté vlasy
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F20611
Řada
skladem
Alternativní zboží
Jemný šampon, který zvýrazní vlny a kadeře: jemně myje, hydratuje, zjemňuje vlasy, zlepšuje rozčesávání a odstraňuje krepatost.

Způsob použití: Naneste do vlhkých vlasů a napěňte. Pečlivě opláchněte. Je-li to nutné, zopakujte. Možno míchat s pigmenty.


CURLS - řada pro kudrnaté a vlnité vlasy.
Definu

... Číst dál
1 242 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

proti krepatění, pro vlnité a kudrnaté

Jemný šampon, který zvýrazní vlny a kadeře: jemně myje, hydratuje, zjemňuje vlasy, zlepšuje rozčesávání a odstraňuje krepatost.

Způsob použití: Naneste do vlhkých vlasů a napěňte. Pečlivě opláchněte. Je-li to nutné, zopakujte. Možno míchat s pigmenty.


CURLS - řada pro kudrnaté a vlnité vlasy.
Definuje, hydratuje, krotí! Kudrnaté a vlnité vlasy získávají definici a jemnost.

Semi di Lino Curls je řada ošetření na zlepšení textury vlnitých a kudrnatých vlasů, na jejich hydrataci a ochranu jejich přirozené krásy před krepatostí, která je následkem vlhkosti a atmosferických vlivů.

Výrobky řady Curls prodlužují kosmetický efekt na vlasech po trvalé.

Climate–Proof: Technologie, která se nebojí podnebí. CLIMATE – PROOF je aktivní složka v Semi di Lino, která je schopna udržet optimální stupeň hydratace a chránit vlasy při změně klimatických podmínek, jako je vlhkost a teplota. 

Specifická aktivní složka v řadě: Manketti olej - aktivní olej řady, který je získáván studenou extrakcí ze semen plodů stromu Mongongo, hydratuje, zlepšuje pružnost a jemnost vlasů.

Vegan formulation: Výrobky řady Semi di Lino Curls jsou bez složek a derivátu živočišného původu.

Bio parfemace: Parfemace s ovocno-květinovou vůní je přírodního původu a je získávána z obnovitelných zdrojů.

dále:
Urban Defence Pro: Ochranný štít proti zněčištění.
Shine Fix Complex: 24 hodinové působení rozjasňující síly od kořínků po konce vlasů.
Color Fix Complex: UV filter a antioxidant na prodloužení krásy barvy.

CHARAKTERISTIKA: perfektně vyvážené složení, jemné, ale výjimečně účinné. Koncentráty účinných látek vlasy revitalizují a dodávají jim ten správný mix prvků pro jejich každodenní krásu. Produkty jsou obohaceny o vitamínový komplex, jenž propůjčuje vlasovému vláknu novou energii a díky antioxidačním schopnostem působí látky obsažené ve složení proti volným radikálům, které jsou převážně zodpovědné za stárnutí vlasového vlákna.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

AQUA (WATER), DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, GLYCOL DISTEARATE, ACRYLATES COPOLYMER, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURETH-4, LACTIC ACID, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, HEXYL CINNAMAL, DISODIUM EDTA, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, POLYIMIDE-1, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERIN, BIOSACCHARIDE GUM-4, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click