Curls Defining Cream, 125 ml

Krém na vzýraznění vlnitých a kudrnatých vlasů
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F20619
Řada
skladem
Alternativní zboží
Bezoplachový krém na zvýraznění.

Způsob použití: rovnoměrně naneste do vlhkých vlasů, pak proveďte styling.

Kdy by měl být použít Curls Defining Cream a kdy je lepší použít Curls Enhancing Conditioner bez oplachování?
Curls Defining Cream je určen pro střední až slabé vlasy, zatímco Curls Enhancing ... Číst dál
772 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

proti krepatění, pro vlnité a kudrnaté
bez fixace, pro kontrolu

Bezoplachový krém na zvýraznění.

Způsob použití: rovnoměrně naneste do vlhkých vlasů, pak proveďte styling.

Kdy by měl být použít Curls Defining Cream a kdy je lepší použít Curls Enhancing Conditioner bez oplachování?
Curls Defining Cream je určen pro střední až slabé vlasy, zatímco Curls Enhancing Conditioner (bez oplachový) je pro středně silné až silné vlasy. Oba se používají na zvýraznění a kontrolu vlasů.


CURLS - řada pro kudrnaté a vlnité vlasy.
Definuje, hydratuje, krotí! Kudrnaté a vlnité vlasy získávají definici a jemnost.

Semi di Lino Curls je řada ošetření na zlepšení textury vlnitých a kudrnatých vlasů, na jejich hydrataci a ochranu jejich přirozené krásy před krepatostí, která je následkem vlhkosti a atmosferických vlivů.

Výrobky řady Curls prodlužují kosmetický efekt na vlasech po trvalé.

Climate–Proof: Technologie, která se nebojí podnebí. CLIMATE – PROOF je aktivní složka v Semi di Lino, která je schopna udržet optimální stupeň hydratace a chránit vlasy při změně klimatických podmínek, jako je vlhkost a teplota. 

Specifická aktivní složka v řadě: Manketti olej - aktivní olej řady, který je získáván studenou extrakcí ze semen plodů stromu Mongongo, hydratuje, zlepšuje pružnost a jemnost vlasů.

Vegan formulation: Výrobky řady Semi di Lino Curls jsou bez složek a derivátu živočišného původu.

Bio parfemace: Parfemace s ovocno-květinovou vůní je přírodního původu a je získávána z obnovitelných zdrojů.

dále:
Urban Defence Pro: Ochranný štít proti zněčištění.
Shine Fix Complex: 24 hodinové působení rozjasňující síly od kořínků po konce vlasů.
Color Fix Complex: UV filter a antioxidant na prodloužení krásy barvy.

CHARAKTERISTIKA: perfektně vyvážené složení, jemné, ale výjimečně účinné. Koncentráty účinných látek vlasy revitalizují a dodávají jim ten správný mix prvků pro jejich každodenní krásu. Produkty jsou obohaceny o vitamínový komplex, jenž propůjčuje vlasovému vláknu novou energii a díky antioxidačním schopnostem působí látky obsažené ve složení proti volným radikálům, které jsou převážně zodpovědné za stárnutí vlasového vlákna.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, POLYSORBATE 60, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-11, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROXYPROPYL GUAR, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYL GLUCETH-20, POLYIMIDE-1, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, CAPRYLYL GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LACTIC ACID, LINALOOL, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, LIMONENE, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERIN, BIOSACCHARIDE GUM-4, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click