Curls Hydrating Co-Wash + Enhancing Mask, 10+10 ml

Jemný mycí krém + maska pro vlnité a kudrnaté vlasy - vzorek
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/99P23893
Řada
skladem
Alternativní zboží

Jemný nepěnivý mycí krém na vlny a kadeře: čistí, hydratuje a kontroluje krepatost, kadeře zanechá výrazné a jemné. Výrobek s čistícím a zároveň výživným a balzámovým efektem.

Způsob použití: naneste do vlhkých vlasů, promasírujte a nechte působit několik minut. Opláchněte. Je-li to nutné, zopakujte.

... Číst dál
49 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

proti krepatění, pro vlnité a kudrnaté

Jemný nepěnivý mycí krém na vlny a kadeře: čistí, hydratuje a kontroluje krepatost, kadeře zanechá výrazné a jemné. Výrobek s čistícím a zároveň výživným a balzámovým efektem.

Způsob použití: naneste do vlhkých vlasů, promasírujte a nechte působit několik minut. Opláchněte. Je-li to nutné, zopakujte. Může se střídat s Curls Enhancing Low Shampoo. Eventuální změna barvy výrobku nemění jeho účinnost a kvalitu.

Maska na zvýraznění vln a kadeří. Intenzivní hydratační ošetření, zlepšuje rozčesávání, regeneruje, odstraňuje krepatost, vlasy zůstanou hebké a lehké.

Způsob použití: aplikujte po šampónu. Nechte působit 5 minut. Pečlivě opláchněte. Možno míchat s pigmenty.


CURLS - řada pro kudrnaté a vlnité vlasy.
Definuje, hydratuje, krotí! Kudrnaté a vlnité vlasy získávají definici a jemnost.

Semi di Lino Curls je řada ošetření na zlepšení textury vlnitých a kudrnatých vlasů, na jejich hydrataci a ochranu jejich přirozené krásy před krepatostí, která je následkem vlhkosti a atmosferických vlivů.

Výrobky řady Curls prodlužují kosmetický efekt na vlasech po trvalé.

Climate–Proof: Technologie, která se nebojí podnebí. CLIMATE – PROOF je aktivní složka v Semi di Lino, která je schopna udržet optimální stupeň hydratace a chránit vlasy při změně klimatických podmínek, jako je vlhkost a teplota. 

Specifická aktivní složka v řadě: Manketti olej - aktivní olej řady, který je získáván studenou extrakcí ze semen plodů stromu Mongongo, hydratuje, zlepšuje pružnost a jemnost vlasů.

Vegan formulation: Výrobky řady Semi di Lino Curls jsou bez složek a derivátu živočišného původu.

Bio parfemace: Parfemace s ovocno-květinovou vůní je přírodního původu a je získávána z obnovitelných zdrojů.

dále:
Urban Defence Pro: Ochranný štít proti zněčištění.
Shine Fix Complex: 24 hodinové působení rozjasňující síly od kořínků po konce vlasů.
Color Fix Complex: UV filter a antioxidant na prodloužení krásy barvy.

CHARAKTERISTIKA: perfektně vyvážené složení, jemné, ale výjimečně účinné. Koncentráty účinných látek vlasy revitalizují a dodávají jim ten správný mix prvků pro jejich každodenní krásu. Produkty jsou obohaceny o vitamínový komplex, jenž propůjčuje vlasovému vláknu novou energii a díky antioxidačním schopnostem působí látky obsažené ve složení proti volným radikálům, které jsou převážně zodpovědné za stárnutí vlasového vlákna.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

mask - AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, QUATERNIUM-87, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, CETYL ESTERS, OCTYLDODECANOL, PROPYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, PEG-20 STEARATE, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, POLYIMIDE-1, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, LACTIC ACID, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE; hydratační mycí krém - AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, QUATERNIUM-87, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYIMIDE-1, HEXYL CINNAMAL, LACTIC ACID, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click