Lash Creation Mascara Set

Voděoodolná řasenka + BiPhasic odličovač
Výrobce
etre belleetre belle
8/1978-0000
Řada
skladem
Set obsahuje:
1x Lash Creation Macara 8 ml
1x Bi-Phasis Make-up Remover 50 ml

Voděodlná a objemová řasenka - řasenka s minimalistickým kartáčkem pro maximální efekt. Pro dlouhé, objemné a výrazné řasy. Objemové složení řasenky v kombinaci s malým kartáčkem překrývá a obaluje dokonce i ty nejkratší ř ... Číst dál
439 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pleť

Set obsahuje:
1x Lash Creation Macara 8 ml
1x Bi-Phasis Make-up Remover 50 ml

Voděodlná a objemová řasenka - řasenka s minimalistickým kartáčkem pro maximální efekt. Pro dlouhé, objemné a výrazné řasy. Objemové složení řasenky v kombinaci s malým kartáčkem překrývá a obaluje dokonce i ty nejkratší řasy od kořínků po konečky. Výsledkem jsou perfektně definované, silnější a pružnější řasy, které vydrží dokonale nalíčené po celý den.

Dvoufázový odstraňovač očního make-upu - je vhodný i na velmi citlivé oči. Neobsahuje emulgátory a je pokožkou velmi dobře snášen. Olejová složka chrání přípravek před oxidací vzdušným kyslíkem, takže přípravek má zaručenou sterilitu po celou dobu používání. Praktický rozprašovací uzávěr zaručuje komfortní používání a šetrné dávkování. Oční okolí čistí a vyživuje, rychle se vstřebává. Bez parfemace.

Použití: Před použitím důkladně protřepejte a naneste odličovat na vatový tampon. Důkladně odstraňte všechen make-up. 

OČI
Ať už pouze s pomocí černé řasenky nebo dramatických očních stínů – oční make-up musí zvýraznit oči. Oční partie nemají ve skutečnosti žádné ohraničení. Každý způsob, jedno jestli se jedná o kouzla s očními stíny, tužkami na obočí nebo očními linkami, může zaujmout. Oslavte Váš oční make-up např. závratně dlouhými řasami nebo přitažlivým kouřovým líčením.

Lash Creation Mascara - Aqua (Water), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cera Alba (Beeswax), CI77499 (Iron Oxides), Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Cyclopentasiloxane, Palmitic Acid, Acrylates Copolymer, Stearic Acid, Triethanolamine, Acacia Senegal Gum, Polybutene, Phenoxyethanol, Panthenol, Polyvinyl Alcohol, VP/VA Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Laureth-21, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexylglycerin; Bi-Phasic Make-up Remover - Aqua [Water], Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Panthenol, Caprylyl Glycol, Sodium Citrate, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Benzophenone-4, CI 42090 [Blue 1], Isohexadecene,Cyclopentasiloxane, Dimethicone, CI161565 (D&C Green 6)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click