Make-up Sponge Beautyblender Duo, 2 ks

Houbička na make-up Etre Belle
Výrobce
etre belleetre belle
8/1977-0000
Řada
skladem
Pro bezchybnou plet!
Beutyblender je houbička na male-up vysoké kvality, která se perfektně přizpůsobí tvaru obličeje. Může se používat jak suchá, tak mokrá k aplikaci tekutého základu, korektoru, sypkého pudru nebo highlighteru. Díky své specíální struktuře a tvaru se krásně přizpůsobí konturám obl ... Číst dál
179 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

Pro bezchybnou plet!
Beutyblender je houbička na male-up vysoké kvality, která se perfektně přizpůsobí tvaru obličeje. Může se používat jak suchá, tak mokrá k aplikaci tekutého základu, korektoru, sypkého pudru nebo highlighteru. Díky své specíální struktuře a tvaru se krásně přizpůsobí konturám obličeje, usnadní aplikaci bez námahy.

Použití: před použitím navlhčete a důkladně vyždímejte. Beutyblender se tak impregnuje vodou, póry se zatáhnou a následně pak make-up zůstane pouze na povrchu houbičky. Tímto způsob se make-up aplikuje jemně a rovnoměrně. Make-up dejte na hřbet ruky, naberte na Beautyblender a poklepáváním naneste na obličej, rovnoměrně rozetřete. Po každém použití by se Beautyblender měl vyprat mýdlem, dětským šamponem nebo speciálním čističem, aby se zajistila dostatečná hygiena a zamezilo se tvorbě bakterií a zárodků. Pak se nechá volně uschnout na vzduchu. Z hygienických důvodu by se Beautyblender měl vyměnit po 3 měsících.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click