Skin Elixier, 1,5 ml

Zkrášlující fluid pro velmi suchou a náročnou pleť - vzorek
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/310010
Řada
skladem
Alternativní zboží

Sérum s hodnotnými rostlinnými oleji a aktivními látkami z hroznových jadérek, s kyselinou hyaluronovou a allantoinem. Pečuje o pleť a pomáhá pokožce s nedostatkem hydratace získat svěží vzhled. Ginkgo biloba, koenzym Q10 a vitamíny (A, C, E) aktivují unavenou pleť a chrání ji před volnými radikály.

... Číst dál
39 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro suchou pleť, pro zdravou pleť, pro hydrataci pleti

Sérum s hodnotnými rostlinnými oleji a aktivními látkami z hroznových jadérek, s kyselinou hyaluronovou a allantoinem. Pečuje o pleť a pomáhá pokožce s nedostatkem hydratace získat svěží vzhled. Ginkgo biloba, koenzym Q10 a vitamíny (A, C, E) aktivují unavenou pleť a chrání ji před volnými radikály. Pleť získává novou pružnost, hladký a hedvábný vzhled. Optimální jako 24h péče a jako základ pod make-up.

Již od roku 1986 zkrášluje Skin Elixier díky své výjimečné kombinaci účinných látek a bohaté textuře pleť žen po celém světě. I když se mnohé změnilo, jedno stále zůstává: Skin Elixier rozmazluje Vaši pleť stejně jako před 30 lety. Skin Elixier pečuje, regeneruje a pomáhá dehydratované a náročné pleti získat svěží vzhled a více vitality. Bojuje proti unavené pleti, suchým linkám a vráskám a chrání pleť před volnými radikály. Neobsahuje žádné pokožku zatěžující látky jako parabeny nebo minerální oleje.

Objevte tajemství Vaší krásy s přípravkem Skin Elixier, jedinečným klasikem mezi zkrášlujícími fluidy. Skin Elixier ráno daruje pleti energii na celý den. Pokožku optimálně zásobí hydratací a pěstícími esenciálními mastnými kyselinami. Je také vynikajícím podkladem pod make-up, který tak po celý den perfektně sedí. Večer představuje regenerační noční péči, která ideálně podpoří přirozený opravný mechanismus pokožky. Jinými slovy, skutečný zkrášlující elixír!

Použití: Ráno a večer nanášejte několik kapek krouživými pohyby na obličej, krk a dekolt.

Tip: Fluid je vhodný také jako kúra.

Hlavní složky:
• olej z pšeničných klíčků
• koenzym Q10
• tinktura z ginkgo biloby
• liposomální ACE komplex
• bambucké máslo
• olej z ostropestřce mariánského

BEAUTY ELEMENTS
Vysoce účinná péče pro zdravou pleť

Beauty Elements jsou klasické výrobky kosmetické značky Dr. med. Christine Schrammek. Základní pěstící přípravky jsou určeny pro pleť s vysokými nároky. Zásadní a vysoce účinné látky se starají o zářivou a zdravou pleť. Propůjčují pokožce novou svěžest, aktivně ji posilují a působí preventivně proti známkám stárnutí. Beauty Elements poskytují pleti každého věku extra péči a lze je bez problémů kombinovat s dalšími produkty značky derma.cosmetics.

Aqua (Water), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Isopropyl Stearate, Cetearyl Isononanoate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycerin, Lanolin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Alcohol, Magnesium Sulfate, Peg-45/Dodecyl Glycol Copolymer, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Phosphatidylcholine, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Zinc Stearate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Linalool, Ubiquinone, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lecithin, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Disodium EDTA, Geraniol, CI 19140 (FD&C Yellow No.5)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click