Impurity Control Ampoules, 7x 2 ml

Ampule na mastnou, pórovitou a aknózní pleť
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/402000
Řada
skladem

Vyrovnávací ampule pro aknózní a mastnou pleť. Ampule se výborně hodí pro adolescentní pleť stejně jako pro pleť s nečistotami, které jsou způsobeny hormonální nerovnováhou. Předchází vzniku hyperpigmentace vznikající po akné. Díky výtažkům z tamarindu pleť nevysušují a naopak dodají hydrataci a zle

... Číst dál
947 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť, pro hydrataci pleti

Vyrovnávací ampule pro aknózní a mastnou pleť. Ampule se výborně hodí pro adolescentní pleť stejně jako pro pleť s nečistotami, které jsou způsobeny hormonální nerovnováhou. Předchází vzniku hyperpigmentace vznikající po akné. Díky výtažkům z tamarindu pleť nevysušují a naopak dodají hydrataci a zlepší zásobování pleti vlhkostí. Rychle se absorbují a nemají dráždivý efekt.

Ampule Impurity Control trvale nahrazují ampule Impurity Stop. Nové ampule obsahují vylepšené složení, díky krému komplexněji účinkují na problematikou pleť a nově předchází nechtěné pozánětlivé hyperpigmentaci.

Použití: Pro snadnou a hygienickou aplikaci odtrhněte uzávěr aplikátoru a produkt naneste na obličej krk a dekolt. Jemně vklepejte koncentrát do pokožky, aby se dobře absorboval. Ampuli vždy nanášejte na vyčištěnou a tonizovanou pleť a po nanesení ampule použijte krém. Ampule lze používat ráno i večer. Obsah jedné ampule lze dávkovat do několika dnů (ampule lze znovu uzavřít). Produkt lze nanášet na celou pleť nebo pouze lokálně na T zónu či místa s akné. Při lokální aplikaci nanášejte několikrát za den na existující nečistoty. Ampule lze využít také jako intenzivní sedmidenní domácí kúru, kdy každý den na pleť nanesete jednu celou ampuli (1/2 ráno a druhou 1/2 večer).

Tip: V Případě normální až mastné aknózní pleti doporučujeme kombinaci ampulí Impurity Control a Calm Plus. Ampule Impurity Control používejte na noc a ampule Calm Plus přes den. Pokud je Vaše pleť aknózní a zároveň velmi citlivá nebo suchá/dehydratovaná, jsou lepší alternativu pouze ampule Calm plus.

Vhodné do ošetření: Black Clearing, Purifying Intense

Hlavní složky:
• Acnacidol GP: regulace mazu, antibakteriální
• Vilín: stahující, protizánětlivý
• Niacinamid: zesvětlující, protizánětlivý
• Kyselina salicylová: keratolytický a protizánětlivý účinek
• Imindinyl®: obranu posilující, hydratační

Vhodné pro vegany.

Účinky:
• působí protizánětlivě
• regulují produkci mazu
• redukují rohovatění
• zjemňují póry
• pomáhají předcházet nerovnoměrnému lokálnímu zabarvení pleti, které vzniká po zánětu


REGULATING
Perfektní řešení problémů nečisté pleti

Mastná a nečistá pleť představuje jeden z nejčastějších pleťových problémů. Pro optimální péči o mastnou a nečistou pleť je vyžadována kombinace účinných látek, která reguluje produkci mazu bez vysušení a působí proti zánětům. Řada REGULATING kombinuje regulační složky se zklidňujícím účinkem a stará se o vyrovnaný, matný a vylepšený vzhled pleti. Zvlhčující komplex látek obnovuje rovnováhu hydratace pleti.

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, TAMARINDUS INDICA EXTRACT, NIACINAMIDE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, 1,10-DECANEDIOL, 10-HYDROXYDECANOIC ACID, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-6 OLEATE, SODIUM SURFACTIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, SEBACIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 47005 (D&C YELLOW NO. 10), CI 61570 (D&C GREEN NO. 5)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click