Intense A Ligting Rughe Concentrated Serum, 30 ml

Siero Concentrato Hyaluronic System
Koncentrované sérum s kyselinou hyaluronovou
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/159751
pro věk 40-60 let

Intenzivní ošetření, které hydratuje, vyplňuje a dodá objem pleti. Obsahuje vysoké procento čisté kyseliny hyaluronové, která díky hydratačním vlastnostem dodá pleti s vráskami objem a i mladší vzhled. Každý flakón obsahuje 330 mg kyseliny hyaluronové, která je přirozeně obsažená v ... Číst dál
325 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro zralou pleť

pro věk 40-60 let

Intenzivní ošetření, které hydratuje, vyplňuje a dodá objem pleti. Obsahuje vysoké procento čisté kyseliny hyaluronové, která díky hydratačním vlastnostem dodá pleti s vráskami objem a i mladší vzhled. Každý flakón obsahuje 330 mg kyseliny hyaluronové, která je přirozeně obsažená v našem těle, ale její koncentrace se během postupujících let snižuje. Je proto tedy nutné zvenčí dodávat zdroje kyseliny hyaluronové a navrátit tak pleti optimální hydrataci, pružnost a pevnost.

Použití: možno používat 2 způsoby:
1) Čisté: intenzivní ošetření, aplikuje se ráno a večer několik kapek přímo na obličej, krk a dekolt a vmasíruje se až do vstřebání.
2) Smíchá se s krémem na obličej: na dlani ruky se několik kapek smíchá s krémem na obličej a nanese se na obličej, krk a dekolt.

Dermatologicky testováno!

Aqua (water), Glycerin, Propanediol, Sodium hyaluronate, Hydrolyzed sodium hyaluronate, Hydrolyzed glycosaminoglycans, Citric acid, Sodium citrate, Parfum (fragrance), Caprylyl glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click