Intense A Ligting Rughe Booster Serum, 7x 1,2 ml

Siero Booster Rimpolpante-Volumizzante Hyaluronic System
7 denní kůra s kyselinou hyaluronovou a vyplňujícím účinkem
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/159491
7-denní kůra  v ampulkách s kyselinou hyaluronovou a s vyplňujícím účinkem serum booster pleťi 

Intenzivní koncentrované ošetření s hydratačními, vyplňujícími a objem zvětšujícími účinky. Určeno jako shock/okamžité ošetření na dobu 7 po sobě následujících dní v případě velmi stresované pleti, která p ... Číst dál
324 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro zralou pleť

7-denní kůra  v ampulkách s kyselinou hyaluronovou a s vyplňujícím účinkem serum booster pleťi 

Intenzivní koncentrované ošetření s hydratačními, vyplňujícími a objem zvětšujícími účinky. Určeno jako shock/okamžité ošetření na dobu 7 po sobě následujících dní v případě velmi stresované pleti, která potřebuje extra péči.

Účinky:
+Dodá intenzivní dlouhodobou hydrataci
+Pomáhá zvětšit pružnost a pevnost pleti
+Vyplňující/boost efekt

Použití: Ráno nebo večer použijte jednu celou ampuli po dobu 7 po sobě následujících dní. Otevřete ampuli a naneste celý obsah na perfektně vyčištěný obličej, krk a dekolt. Jemně vmasírujte až do úplného vstřebání. Dále použijte krém z řady Viso Intense A nebo vlastní krém na obličej. K udržení výsledků se doporučuje provádět tuto kůru jednou měsíčně, během změny ročního období anebo vždy, když pleť toto ošetření vyžaduje.

Výsledky: již po první aplikaci pleť vypadá velmi hydratovaná, jemná a zářivá. Po skončení kůry je pružnější, pevnější a vyplněná.

Hlavní složky:
- vitamín A a kolagen
- vysoce koncentrovaná ČISTÁ KYSELINA HYALURONOVÁ ve 3 typech molekulární hmotnosti, aby mohla účinně působit v různé hloubce pokožky s intenzivní hydratační silou.
+Kyselina hyaluronová s vysokou molekulární hmotností : působí na povrchu pokožky, vytváří neviditelný film, který zadržujue vodu a snižuje vypařování
+Kyselina hyaluronová se střední molekulární hmotností: působí na úrovni epidermis, kde intenzivně hydratuje
+Kyselina hyaluronová s nízkou molekulární hmotností: proniká do nejhlubších vrstev pokožky, kde velmi hydratuje a má vyplňující efekt. Stimuluje přirozenou produkci kolagenu, který je základním proteinem pro udržení pevnosti a elasticity pleti. 

Textura: svěží, lehká, transparentní, příjemná k aplikaci na obličej, ihned se vstřebá

Dermatologicky testováno!

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Soluble Collagen, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil), Citric Acid, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Benzoate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click