Sublime Ultra Concentrated Pigment Violet Ash, 10 ml

Fialovomodrý pigment pro neutralizaci žlutých tónů blond vlasů
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F22717
Řada
skladem
Alternativní zboží

Vysoce koncentrovaný pigment určený do produktů Semi di Lino. Neutralizuje nechtěné žluté tóny a chrání barvu před modrým světlem.

Pigment je vhodný pro blond a stříbrné vlasy. Bez ohledu na to, jakou řadu produktů Semi di Lino používáte, po přidání pigmentu docílíte neutralizace, ochrany a vylepšení

... Číst dál
210 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 12 z 12
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro ochranu, obnovu a lesk, pro všechny typy vlasů

Vysoce koncentrovaný pigment určený do produktů Semi di Lino. Neutralizuje nechtěné žluté tóny a chrání barvu před modrým světlem.

Pigment je vhodný pro blond a stříbrné vlasy. Bez ohledu na to, jakou řadu produktů Semi di Lino používáte, po přidání pigmentu docílíte neutralizace, ochrany a vylepšení vaší blond nebo stříbrné barvy. Díky pigment bude vaše barva zářivá, intenzivní a bez nežádoucích barevných tónů.

Použití: Celý obsah Pigmentu smíchejte s jakýmkoliv šamponem 250 ml, maskou 200 ml nebo kondicionérem 250 ml z řady Semi di Lino.

Veganské složení - pigmenty řady Semi di Lino Sublime jsou bez složek živočišného původu a odvozených živočišných složek

Technologie Blue Light Shield - při kontaktu s vlasovým vláknem účinná složka přírodního původu, získaná udržitelnou cestou z komule Davidova, pomáhá chránit kosmetickou barvu, udržuje intenzitu a lesk pro chráněné a zdravě vypadající vlasy.

Ultra koncentrované pigmenty
přidejte barvu do běžné péče o vaše vlasy. Může se zdát těžké vzdát se stereotypu v běžné péči o vlasy, která Vás stála čas a úsilí. Speciálně pokud je rozhodnutí motivováno specifickými potřebami jako jsou zničené vlasy, krásné, ale těžce zkrotitelné vlasy nebo jemné vlasy s neustálou potřebou objemu. Díky ultra koncentrovaným pigmentům je Semi di Lino perfektní pro každého, kdo si přeje intenzivní a zářivou barvu, která vypadá jako právě ze salonu, a zároveň je chráněná před negativními vlivy modrého světla, aniž byste se vzdali hlavních výhod běžné vlasové péče.

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ACID VIOLET 43 (EXT. VIOLET 2), ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PROPANEDIOL, BUDDLEJA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT

Revolution Hair
X

Right Click

No right click