Blonde Anti-Yellow Low Shampoo + Conditioner, 10+10 ml

Šampon + kondicionér pro blond vlasy proti žlutým tónům - vzorek
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/99P25853
Řada
na dotaz
Alternativní zboží

BLONDE&BRUNETTE - řada pro blond a hnědé vlasy
Proti nežádoucím žlutým a oranžovým tónům

Nová řada Semi di Lino je věnována blond a hnědým vlasům: prodlužuje intenzitu a lesk barvy, současně působí proti účinkům modrého světla a neutralizuje nechtěné tóny, pro vlasy vypadající jako právě ze salónu.

Bl

... Číst dál
49 Kč
  • Popis

Vlastnosti

pro barvené vlasy, pro blond a stříbrné vlasy

BLONDE&BRUNETTE - řada pro blond a hnědé vlasy
Proti nežádoucím žlutým a oranžovým tónům

Nová řada Semi di Lino je věnována blond a hnědým vlasům: prodlužuje intenzitu a lesk barvy, současně působí proti účinkům modrého světla a neutralizuje nechtěné tóny, pro vlasy vypadající jako právě ze salónu.

Blond a stříbrné vlasy - neutralizuje, posiluje, hydratuje
Řada pro vylepšení stříbrných a blond vlasů, jak přírodních tak barvených. Neutralizuje nežádoucí žluté tóny, posiluje vlasové vlákno, poskytuje hydrataci pro hebké a zářivé vlasy.

Jemný šampón obohacený o fialovo-modré pigmenty.
Použití: rozetřete na mokré vlasy a emulgujte. Důkladně opláchněte. V případně nutnosti opakujte. Pro zvýraznění studených tónů nechte 2-3 minuty působit. Vhodný pro časté použití.

Kondicionér 
Použití: Aplikujte na mokré vlasy po umytí šampónem, rozetřete do délek a konečků. Nechte 3 minuty působit, poté rozčešte a důkladně opláchněte.

Veganské složení - Semi di Lino Blond je receptura bez složek živočišného původu a odvozených živočišných složek
Vůně na Bio-základu - aroma s květinovými tóny přírodně derivovaných a získaných díky obnovitelným zdrojům.

Specifické účinné složky
Blond Recovery - účinná složka vyrobená z extraktu z rohovníku, poskytuje sílu a hydrataci pro zářivé a zdravě vypadající vlasy, co vydrží.
Violet Ash Pigment - produkty řady Semi di Lino Blond jsou obohaceny o fialovomodrý pigment pro perfektní neutralizaci nechtěných žlutých tónů.
Blue Light Shield - štít pro ochranu barvy
Od teď řady Semi di Lino pro barvené vlasy obsahují Blue Light Shield - účinnou složku, která chrání barvy před poškozením způsobeným modrým světlem. Při kontaktu s vlasovým vláknem, účinná složka přírodního původu, získaná udržitelnou cestou z komule Davidova, pomáhá chránit kosmetickou barvu, udržuje intenzitu a lesk pro chráněné a zdravě vypadající vlasy.


CHARAKTERISTIKA: perfektně vyvážené složení, jemné, ale výjimečně účinné. Koncentráty účinných látek vlasy revitalizují a dodávají jim ten správný mix prvků pro jejich každodenní krásu. Produkty jsou obohaceny o vitamínový komplex, jenž propůjčuje vlasovému vláknu novou energii a díky antioxidačním schopnostem působí látky obsažené ve složení proti volným radikálům, které jsou převážně zodpovědné za stárnutí vlasového vlákna.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click