1 Hour Rapid Liquid Tan - Medium to Dark, 150 ml

Samoopalovací lehký fluid na obličej i tělo s rychlým nástupem účinku
Výrobce
He-ShiHe-Shi
4/FT.HS.R1HLT.150
Řada
skladem

Samoopalovací lehký fluid s rychlým nástupem účinku. Zanechává dokonalé opálení beze skvrn. Je snadný na použití a rychle se vstřebává. Díky jedinečnému časově se vyvíjejícímu akcelerátoru poskytuje konečné výsledky již během 60 minut a vy podle délky působení máte pod kontrolou intenzitu svého opál

... Číst dál
725 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 5 z 5
  • Popis
  • Složení

Samoopalovací lehký fluid s rychlým nástupem účinku. Zanechává dokonalé opálení beze skvrn. Je snadný na použití a rychle se vstřebává. Díky jedinečnému časově se vyvíjejícímu akcelerátoru poskytuje konečné výsledky již během 60 minut a vy podle délky působení máte pod kontrolou intenzitu svého opálení:1 hodina pro střední opálení, 2-3 hodiny pro tmavé, 3-4 hodiny pro ultra tmavé opálení. Vhodný pro všechny typy pleti.

Pro střední až tmavé opálení

Účinky:

  • 10% intenzita barvy (10% DHA)
  • okamžité opálení
  • rychleschnoucí & nezanechává skvrny
  • maximální hydratace
  • rovnoměrné blednutí
  • opálení vydrží 7-10dní

Použití: Proveďte peeling s he-shi Tan Remover&Primer a naneste na čistou a suchou pokožku pomocí he-shi Tanning Mitt (rukavice). Vetřete krouživými pohyby, abyste získali opálení beze skvrn. Získáte okamžité opálení, které bezprostředně zasychá, což vám umožní "obléknout se a jít". Nechte barvu rozvinout do požadované intenzity-1 hodina pro střední opálení, 2-3 hodiny pro tmavé, 3-4 hodiny pro ultra tmavé opálení, poté se osprchujte. Denně hydratujte pokožku pro prodloužení a oživení svého opálení.

Aktivní složky:

  • 98% složek přírodního původu
  • pentavitin, isopentydol & glycerin pro maximální a dlouhotrvající hydrataci
  • avokádový, arganový olej a olej z jojobového semínka- opravují pokožku a hloubkově vyživují

He-Shi

Produkty He-Shi jsou veganské a nejsou testované na zvířatech, což dokládá i certifikát PETA. Neobsahují alkohol, parabeny, palmový olej, minerální oleje ani sulfáty. Produkty obsahují přírodní složky té nejvyšší kvality, které zaručují dokonalý výsledek v podobě přirozeného opálení.  Složka DHA (způsobující opálení) je 100% přírodního původu, který byl ověřen EcoCert. Všechny produkty jsou proto bezpečné i pro těhotné a kojící ženy.

AQUA (WATER) EAU, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, DIMETHYL ISOSORBIDE, CARAMEL, ISOPENTYLDIOL, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, PANTHENOL (PRO VITAMIN B5), ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E), PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, SODIUM METABISULFITE, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 19140 (YELLOW 5), CI 16035 (RED 40) , CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click