Tanning Mitt, 1 ks

Rukavice pro aplikaci samoopalovacích přípravků he-shi
Výrobce
He-ShiHe-Shi
4/FT.HS.TM

Pro použití se všemi He-Shi samoopalovacími produkty.
Profesionální výsledky snadno dosažitelné doma.

Ultra jemná rukavice pro perfektní aplikaci samoopálení s voděodolnou bariérou pro udržení rukou beze skvrn. Použijte tento patentovaný aplikátor pro dosažení těch nejlepších výsledků He-Shi samoopalo

... Číst dál
150 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis

Pro použití se všemi He-Shi samoopalovacími produkty.
Profesionální výsledky snadno dosažitelné doma.

Ultra jemná rukavice pro perfektní aplikaci samoopálení s voděodolnou bariérou pro udržení rukou beze skvrn. Použijte tento patentovaný aplikátor pro dosažení těch nejlepších výsledků He-Shi samoopalovacích produktů. Semišový povrch pěny rukavice zajistí rovnoměrné pokrytí pokožky beze skvrn a voděodolná bariéra zajistí, že ruce zůstanou beze skvrn.

Použití: Vložte ruku do rukavice a nalijte dostatečné množství samoopalovacího přípravku na pěnový povrch rukavice. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte samoopalovací přípravek nebo bronzer do pokožky. Pokud je to nutné, opakujte.

Údržba: Pro udržení dobrého stavu rukavice, doporučujeme po každé aplikaci ruční praní nebo praní v pračce do 30 °C jemným pracím prostředkem. Nechte přirozeně uschnout mimo dosah přímého tepla. Nebělit.

Podkladová látka 100% polyester
Aplikační povrch: polyuretanová pěna


He-Shi
Produkty He-Shi jsou veganské a nejsou testované na zvířatech, což dokládá i certifikát PETA. Neobsahují alkohol, parabeny, palmový olej, minerální oleje ani sulfáty. Produkty obsahují přírodní složky té nejvyšší kvality, které zaručují dokonalý výsledek v podobě přirozeného opálení.  Složka DHA (způsobující opálení) je 100% přírodního původu, který byl ověřen EcoCert. Všechny produkty jsou proto bezpečné i pro těhotné a kojící ženy.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click