Detergente Intimo all´Estratto di Malva, 1000 ml

Intimní mýdlo s extraktem ze slézu - náplň
Výrobce
mil mil 76mil mil 76
1/07010
Řada
skladem
Jemné tekuté mýdlo MilMil  pro intimní hygienu s extraktem ze slézu.

Specifické řešení pro každodenní intimní hygienu pro ženy i muže, šetrně myje a respektuje přirozenou rovnováhu sliznic díky přítomnosti pečlivě vybraných přírodních ingrediencí a fyziologického pH. Jemný: složení s výtažkem ze slé ... Číst dál
89 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

Jemné tekuté mýdlo MilMil  pro intimní hygienu s extraktem ze slézu.

Specifické řešení pro každodenní intimní hygienu pro ženy i muže, šetrně myje a respektuje přirozenou rovnováhu sliznic díky přítomnosti pečlivě vybraných přírodních ingrediencí a fyziologického pH. Jemný: složení s výtažkem ze slézu přirozeně voní a dodá příjemný pocit pohody.

Klinicky testováno. 

Použití: Naneste malé množství do dlaně a aplikujte na vnější části intimních míst. Poté napěňte a důkladně smyjte. Opakujte dle potřeby. Určeno k zevnímu použití.

Použití – odšroubujte uzávěr a otevřete balení s náplní. Vyprázdněte obsah balení pomocí lehkého tlaku. Nekonzumujte, kosmetický produkt, pouze pro vnější užití!

Praktické ekologické balení - náhradní náplň.

Znovuuzavíratelné balení 1000 ml.

Ekologický – toto balení obsahuje 2 lahve o objemu 500 ml, 4 lahve o objemu 250 ml a 5 lahví o objemu 200 ml běžných značek. Zakoupením náhradní 1l náplně Mil Mil okamžitě ušetříte výdaje za tyto lahve a přispějete tak k omezení používání plastů, které nejsou biologicky odbouratelné a k redukci objemu odpadů. Univerzální ekologická náplň pro maximální úsporu – o 70% méně plastu oproti tradičnímu balení.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click