X-Press Eye Pads, 5 ks

kusy s expirací 1/2024
Oční polštářky X-PRESS
Výrobce
etre belleetre belle
8/3816-0000exp
Řada
skladem
Okamžitě vypínací oční polštářky s obsahem kyseliny hyaluronové a mořského kolagenu. Vždy, když vypadají Vaše oční partie unaveně a povoleně, darujte jim s pomocí hyaluronic3 X-Press očních polštářků novou pružnost a zářivě vyhlazený vzhled. Vrásky jsou okamžitě zjemněny a oční partie září mladistvo ... Číst dál
490 Kč-50%245 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Okamžitě vypínací oční polštářky s obsahem kyseliny hyaluronové a mořského kolagenu. Vždy, když vypadají Vaše oční partie unaveně a povoleně, darujte jim s pomocí hyaluronic3 X-Press očních polštářků novou pružnost a zářivě vyhlazený vzhled. Vrásky jsou okamžitě zjemněny a oční partie září mladistvou svěžestí. Oční polštářky jsou díky homogenní vrstvě s obsahem hyaluronu a kolagenu samodržící. To umožňuje maximální přijetí účinných látek a velmi příjemné používání.

POUŽITÍ: po vyčištění a tonizaci obličeje naneste polštářky na oční partie (úzkou stranou směrem k nosu). Po nanesení lehce na polštářky zatlačte a nechte působit 15-30 minut. Polštářky samy drží. Po ukončení doby působení a pro posílení požadovaného vypínacího účinku naneste nakonec oční krém hyaluronic3. Nejlepších výsledků dosáhnete používáním polštářků dvakrát až třikrát týdně.

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace

Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Aqua [Water], Glycerin, Sargassum Filipendula Extract, Propylene Glycol, Allantoin, Collagen, Hydroxyethylcellulose, Sorbitol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Polysorbate 80, Sodium Laureth Sulfate, Ethylhexylglycerin, Lavandula Angustifolia (Lavander) Oil

Revolution Hair
X

Right Click

No right click