Calm Plus Ampoules, 7x 2 ml

Ampule pro citlivou a namáhanou pleť
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/404000
Řada
skladem

Ampule nabízejí okamžitou pomoc pro podrážděnou pleť a mají silný zklidňující a protizánětlivý účinek. Posilují pleť se slabými cévkami a citlivou pokožku. Výrazně zmírňují začervenání.

Použití: Pro snadnou a hygienickou aplikaci odtrhněte uzávěr aplikátoru a naneste produkt na obličej, krk a dekolt

... Číst dál
947 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pleť

Ampule nabízejí okamžitou pomoc pro podrážděnou pleť a mají silný zklidňující a protizánětlivý účinek. Posilují pleť se slabými cévkami a citlivou pokožku. Výrazně zmírňují začervenání.

Použití: Pro snadnou a hygienickou aplikaci odtrhněte uzávěr aplikátoru a naneste produkt na obličej, krk a dekolt. Jemně vklepejte koncentrát do pokožky, aby se dobře absorbova. Hluboký účinek koncentrátu aktivních složek může být vylepšen mechanickou masáží. Metody využívající elektrická zařízení jako ultrazvuk a iontoforéza také zvyšují efekt.

Tajný tip: Kromě pravidelné aplikace každé ráno a večer je ampule zvláště účinná, pokud se aplikuje přímo pod Sensiderm Mask.

Vhodné do ošetření: Sensiderm, Calm down, Sensi Biocell, Skin in Balance

Hlavní složky:
• AnnonaSense CLRTM (adaptogen): snižuje kožní citlivost, svědění a zarudnutí
• Rhamnosoft® (ramnóza): protizánětlivá, snižuje podráždění
• Complex Anti-Couperose: protizánětlivý, posilující kapiláry, anti-oxidační
• Panthenol: hydratační, zjemňující účinek

Účinky:
• „zabiják stresu“
• mají silné zklidňující a protizánětlivé účinky
• redukují začervenání • posilují pleť s křehkými žilkami
• dlouhodobě snižují citlivost pleti


SENSITIVE
Zklidňující péče pro citlivou pleť

Citlivá pleť reaguje obzvláště citlivě na vnější podněty. Častokrát jsou důsledkem pocity napnutí, začervenalá a suchá místa na kůži nebo dokonce alergické reakce. Produkty řady SENSITIVE zklidňují namáhanou, začervenalou pleť a posilují její odolnost vůči vnějším podnětům a podráždění. Začervenání a pocity napětí jsou redukovány a obsah vlhkosti v pokožce je dlouhodobě zvýšen. Všechny produkty řady SENSITIVE jsou díky absenci vonných látek a minerálních olejů obzvláště dobře snášeny všemi typy pleti.

AQUA (WATER), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, DIGLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, PANTHENOL, ANNONA CHERIMOLA FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALLANTOIN, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) BARK/LEAF/TWIG EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, HEDERA HELIX (IVY) LEAF/STEM EXTRACT, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, BIOSACCHARIDE GUM-2, PANTOLACTONE, MADECASSOSIDE, PHENYLPROPANOL, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, LACTIC ACID, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID

Revolution Hair
X

Right Click

No right click