Teint Perfectionist Compact Powder, 10 g 02

Kompaktní pudr pro mastnou pleť
Výrobce
etre belleetre belle
8/0420-0002
Řada
skladem
Dekorativka 420
Pro přirozeně sametový vzhled pleti a vysoké pohodlí při nošení. Obsahuje látky, které stimulují maz, zmatňují a dodávají hydrataci. Aloe vera reguluje hydrataci a výtažek z bobulí acai, bohatých na vitamín C, chrání před škodlivými vlivy životního prostředí. Pleť získává okamžitě jemnější a r ... Číst dál
385 Kč
  • Popis
  • Složení

Pro přirozeně sametový vzhled pleti a vysoké pohodlí při nošení. Obsahuje látky, které stimulují maz, zmatňují a dodávají hydrataci. Aloe vera reguluje hydrataci a výtažek z bobulí acai, bohatých na vitamín C, chrání před škodlivými vlivy životního prostředí. Pleť získává okamžitě jemnější a rovnoměrnější vzhled.

PLEŤ
Krása začíná bezchybnou pletí. Pokud je základ správně nanesený, působí pleť jemným a hedvábným dojmem. Považujte svou pleť za plátno umělce. Díky optimálnímu základnímu „nátěru“, který může být přirozeně lehký i perfektně krycí, dochází ke sjednocení pleti a make-upu bez výrazných barevných přechodů. Díky výjimečným konzistencím a rozmanitým odstínům jsou uspokojeny požadavky pro každý typ pleti! Najděte si také Vy svůj make-up, který Vám bude vyhovovat!

Talc, Nylon-12, Mica, Dimethicone, HDI/Trimethyloyl Hexyllactone rosspolymer, Isostearyl Neopentanoate, Capryloyl Glycine, Cetyl Dimethicone, Magnesium Myristate, Undecylenoyl Glycine, Zinc Stearate, Silica, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aqua (Water), Euterpe Oleracea (Acai) Oil, Glycerin, Lauryl Methylacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Dicaprylyl Ether, Cassia Angustifolia Extract, Gellan Gum, Polyglyceryl-2 Dipolyshydroxystearate, Tocopherol, May Contain +/-: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxide),CI 77491 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide), CI 77742 (Manganese Violet)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click