Glicemille Foot & Nail Cream Moisturizing (Crema Quotidiana Piedi & Unghie), 100 ml

Hydratační krém na chodidla a nehty s Bio heřmánkem
Výrobce
MIRATOMIRATO
5/182242
Řada
skladem

Vyživuje, změkčuje a udržuje pokožku jemnou. Nehty udržuje hladké a změkčuje nehtové kůžičky. Obsahuje: ureu, glycerin, vyživující kaméliový olej, organický extrakt z aloe vera a heřmánku se zklidňujícími účinky a keratin, který pomáhá posilovat nehty. Obsahuje také speciální molekulu, která pomáhá

... Číst dál
75 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 8 z 8
  • Popis

Vyživuje, změkčuje a udržuje pokožku jemnou. Nehty udržuje hladké a změkčuje nehtové kůžičky. Obsahuje: ureu, glycerin, vyživující kaméliový olej, organický extrakt z aloe vera a heřmánku se zklidňujícími účinky a keratin, který pomáhá posilovat nehty. Obsahuje také speciální molekulu, která pomáhá „zachytit“ snižovat nežádoucí pachy. Díky lehké nelepivé konzistenci se krém rychle vstřebává.

Výsledky: při pravidelném používání jsou chodidla a nehty jemnější a více hydratované.

Použití: Vmasírujte do čistých a suchých chodidel a nehtů. Aplikujte denně, případně tak často, jak je potřeba pro udržení správné úrovně hydratace a pro předcházení popraskání. Upozornění: Nepoužívejte na zraněnou nebo podrážděnou pokožku. V případě podráždění přestaňte produkt používat. Vyhněte se kontaktu očí. Udržujte mimo dosah dětí. Uchovávejte při teplotě do 25 °C. Dermatologicky testováno.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click