Sole Shampoo, 250 ml

Šampon po opalování
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/35.28510
Řada
skladem
Šetrně čistí vlasy a pokožku hlavy, odstraňuje stopy chlóru, soli, písku a bezoplachových ochranných produktů. Odstraňuje nečistoty a zanechává vlasy dokonale čisté. Krémová kompaktní pěna vytváří příjemný pocit lehkosti a hebkosti na dotek. Vyživuje vlasy, aby byly hebké.

Účinné látky:
- V.E.G. Mix: ... Číst dál
349 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro vlasy namáhané sluncem

Šetrně čistí vlasy a pokožku hlavy, odstraňuje stopy chlóru, soli, písku a bezoplachových ochranných produktů. Odstraňuje nečistoty a zanechává vlasy dokonale čisté. Krémová kompaktní pěna vytváří příjemný pocit lehkosti a hebkosti na dotek. Vyživuje vlasy, aby byly hebké.

Účinné látky:
- V.E.G. Mix: s hydratačními a antioxidačními vlastnostmi
- olej z maracuji: zmírňuje podráždění vlasové pokožky a ekzémy díky protizánětlivému a zklidňujícímu účinku pomáhá chránit vlasy před sluncem a větrem
- Polyquaternium 10: přírodního původu pro zlepšení rozčesatelnosti vlasů
- Panthenol: pro jeho hydratační a uhlazující účinek, zanechává vlasy snadněji rozčesatelné

Způsob použití: Naneste do vlhkých vlasů a na pokožku hlavy, promasírujte. Napěňte a opláchněte. Pokud je to nutné, zopakujte.


Care & Style
První z řady Vitality’s, která přináší vlasovou péči a stylingové produkty dohromady. Nový pomocník k objemu a tvaru pro všechny typy vlasů.

Všechny výrobky jsou bez silikonů a přidaných barviv. Přírodní, přirozeně rozložitelné složky.

V.E.G.Mix
V.ITALITY’S E.XCLUSIVE G.REEN Mix: Představujeme botanický komplex
- organicky pěstovaná echinacea, léčivka
- vysoce kvalitní z Piemontu lískový oříšek
- organicky pěstovaná rýže
Získaný pomocí speciální extrakční metody, která zachytí aktivní složky v koncentrované podobě, bez použití chemických rozpouštědel.
Přírodní mix, exkluzivně od Vitality’s, s hydratačními, antioxidačními, zjemňujícími a rekonstrukčními vlastnostmi.

Dodavatelské zdroje pro Veg.Mix jsou kontrolovány. Všechny složky pochází z Piemontu, Itálie, '

SOLE
Pro ošetření a ochranu vlasů, které jsou vystavené slunci a větru. Je důležité chránit vlasy před UVB zářením, stejně jako potřebujeme chránit naši pokožku specifickými přípravky.

Olej z Maracuji - získáván lisováním semen za studena, dodává koncentraci flavonoidů, vitamínů a minerálů. Hydratuje vlasy a zmírňuje podráždění pokožky hlavy a vyrážku, díky jeho protizánětlivému a zklidňujícímu účinku.

Flavonoidy: s jejich silným antioxidačním účinkem, chrání vlasy před volnými radikály a zpomaluje proces stárnutí
Vitamíny: A - podporuje proces růstu vlasů, C a E - antioxidanty, které bojují proti volným radikálům a podporují elasticitu vlasů, K - posiluje kořínky vlasové cibulky
Minerály: draslík a fosfor, pro vitalitu a odolnost vlasů.

PARFEMACE
Intenzivní, květinová směs jasmínu, magnólie a gardénie, která znovu probudí pocit a touhu po létě. Sladké tóny nerafinovaného cukru a květu vanilky zjemněné citrusovými tóny typickými pro středomoří (bergamot, růžový grapefruit a neroli) Vás přenesou do teplého léta. Nakonec se proplétají působivé tóny vanilkových lusků s dřevitými tóny citronu a bílého pižma.

PRO PROSTŘEDÍ
- Vitality’s recykluje nepoužívané části rostlin, ovoce a obilnin zpracovávané lokálními společnostmi. Mix aktivních získaných složek znamená, že je 100% přírodní a získaný z potravinářského průmyslu.
- Láhev vyrobená ze 100% recyklovaného PET. Díky následné recyklaci se z každých 2 nových lahvích PET vyrobí jedna 100% recyklovaná. Druhý život pro plasty!
- Plechovky jsou vyrobeny z hliníku, 100% vždy recyklovaného. Recyklací hliníku se uspoří 95% energie, která by byla potřeba na výrobu z prvotních surovin.
- Obaly jsou vyrobeny z papíru s certifikátem FSC, který garantuje, že výrobek byl získán a vyroben z udržitelných zdrojů.

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERYL DISTEARATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM CHLORIDE, PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, ECHINACEA PURPUREA EXRACT, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-10, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click