Colore Chroma Travel Kit

Cestovní balení pro barvené vlasy
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/35.28524
Řada
skladem

Set obsahuje:
1x Colore Chroma Shampoo, 100 ml (pH 4,5-5,5)
1x Colore Chroma Silk Mask, 50 ml (pH3,5-4,5)

Šampon - čistí pokožku hlavy a vlasy, dodává hydrataci, jemnost a lesk vlasům. Jeho kyselé pH pomáhá uzavírat šupiny vlasového vlákna a zvyšuje jas barvy. Jemná a bohatá pěna dodává příjemný pocit

... Číst dál
299 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 7 z 7
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro barvené vlasy

Set obsahuje:
1x Colore Chroma Shampoo, 100 ml (pH 4,5-5,5)
1x Colore Chroma Silk Mask, 50 ml (pH3,5-4,5)

Šampon - čistí pokožku hlavy a vlasy, dodává hydrataci, jemnost a lesk vlasům. Jeho kyselé pH pomáhá uzavírat šupiny vlasového vlákna a zvyšuje jas barvy. Jemná a bohatá pěna dodává příjemný pocit pro skutečně hýčkající zážitek

Účinné látky:
- V.E.G. Mix: s hydratačními a antioxidačními vlastnostmi
- CHROMA POWER: chrání barvené vlasy a má antioxidační účinky
- Polyquaternium 10: přírodního původu pro zlepšení rozčesatelnosti vlasů
- 100% přírodní amino-kyselina: podobná kyselině, která se přirozeně nachází ve vlasech a pokožce, hydratuje, osvěžuje vlasy a zanechává je hebké

Způsob použití: Naneste do vlhkých vlasů a na pokožku hlavy, promasírujte. Napěňte a opláchněte. Pokud je to nutné, zopakujte.

Maska - kyselé pH uzavírá vlasové kutikuly, vylepšuje lesk a barvu vlasů. Gelová textura se snadno nanáší a nezatěžuje vlasy. Hydratuje a revitalizuje vlasy a zanechává je jemné a rozpletené. Vlasy jsou snadno rozčesatelné mokré i suché.

Účinné látky:
- V.E.G. Mix: s hydratačními a antioxidačními vlastnostmi
- CHROMA POWER: chrání barvené vlasy a má antioxidační účinky
- Komplex lipidů získaný z olivového oleje: pro hydrataci, výživu a revitalizaci vlasů, zanechává je jemné hebké a zářivé
- Quaternium-87: biologicky odbouratelná účinná látka, zvyšuje lesk vlasů a účinkuje proti krepatění
- Poliquaternium-7:
makromolekula, která usnadňuje rozčesávání. Zanechává vlasy jemné a zářivé.

Způsob použití: Naneste do umytých, lehce prosušených vlasů do délek a konců. Nechejte působit 3 až 5 minut. Pročesejte a opláchněte.


Care & Style
První z řady Vitality’s, která přináší vlasovou péči a stylingové produkty dohromady. Nový pomocník k objemu a tvaru pro všechny typy vlasů.

Všechny výrobky jsou bez silikonů a přidaných barviv. Přírodní, přirozeně rozložitelné složky.

V.E.G.Mix
V.ITALITY’S E.XCLUSIVE G.REEN Mix: Představujeme botanický komplex
- organicky pěstovaná echinacea, léčivka
- vysoce kvalitní z Piemontu lískový oříšek
- organicky pěstovaná rýže
Získaný pomocí speciální extrakční metody, která zachytí aktivní složky v koncentrované podobě, bez použití chemických rozpouštědel.
Přírodní mix, exkluzivně od Vitality’s, s hydratačními, antioxidačními, zjemňujícími a rekonstrukčními vlastnostmi.

Dodavatelské zdroje pro Veg.Mix jsou kontrolovány. Všechny složky pochází z Piemontu, Itálie, '

COLORE
Barvené vlasy potřebují zvláštní péči a pozornost, aby vytoužená barva vydržela co nejdéle.Produkty pro péči o vlasy, stejně jako produkty pro péči o pokožku, mají pH, které může být zásadité nebo kyselé. Kyselé pH obnovuje přirozenou strukturu vlasového vlákna, pomáhá uzavřít povrch a utěsnit kutikuly. Proto je důležité, aby produkty pro péči o barvené vlasy měly kyselé pH, pro hladké vlasy s barvou v celé své kráse.

CHROMA POWER
molekula získaná z oplodí granátového jablka - stěny nacházející se uvnitř plodu. 100% přírodní extrakt bohatý na kyselinu ellagovou, sloučeninu schopnou bojovat s oxidativním stresem a dlouhodobě zachovat barvu. Je obsažen v lipozomu, který je dostatečně malý, aby pronikl do cortexu vlasového vlákna. Uvnitř vlasového vlákna pak částice uvolní veškerou antioxidační sílu granátového jablka.
- zabraňuje blednutí kosmetické barvy vlasů
- zlepšuje ochranu barvy
- 3krát násobí trvání anti-oxidačního účinku vitamínu E
- vytváří film, který chrání vlas a udržuje kosmetickou barvu uvnitř vlasového vlákna

PARFEMACE

Kvůná vůně, která je bohatá, hřejivá a podmanivá. Opojné tóny jasmínu a kokosové vody Vás přivedou ke květinové vůni a představě zahrady v plném rozkvětu. Růže, pomerančové květy, květy tiare a ylang ylang uvolňují své živé a podmanivé teplo. Nakonec, intenzivní vanilkové a dřevité

PRO PROSTŘEDÍ
- Vitality’s recykluje nepoužívané části rostlin, ovoce a obilnin zpracovávané lokálními společnostmi. Mix aktivních získaných složek znamená, že je 100% přírodní a získaný z potravinářského průmyslu.
- Láhev vyrobená ze 100% recyklovaného PET. Díky následné recyklaci se z každých 2 nových lahvích PET vyrobí jedna 100% recyklovaná. Druhý život pro plasty!
- Plechovky jsou vyrobeny z hliníku, 100% vždy recyklovaného. Recyklací hliníku se uspoří 95% energie, která by byla potřeba na výrobu z prvotních surovin.
- Obaly jsou vyrobeny z papíru s certifikátem FSC, který garantuje, že výrobek byl získán a vyroben z udržitelných zdrojů.

Shampoo-INGREDIENTS: AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERYL DISTEARATE, SODIUM COCOYL ALANINATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, LECITHIN, PUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, PHENOXYETHANOL, TETRASODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE). Silk- INGREDIENTS : AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, CAESALPINIA SPINOSA GUM, QUATERNIUM -87, ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, PUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACT, LECITHIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROGENATED OLIVE OIL, OLIVE OIL, OLIVE OIL UNSAPONIFIABLE, POLYQUATERNIUM-7, AMODIMETHICONE, C11-15 PARETH-5, C11-15 PARETH-9, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click