Blemish Balm Snow, 40 ml

Speciální korekční péče bez pigmentů pro podrážděnou, začervenalou a nečistou pleť
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/480100
Řada
skladem

Tato speciální korekční péče má stejné účinky jako verze "Original", avšak na rozdíl od originální tónované verze neobsahuje barevné pigmenty. Zklidňuje podrážděnou a začervenalou pleť, zmatňuje, redukuje póry, působí antimikrobiálně a protizánětlivě. Nečistoty a začervenání rychleji odeznívají a pé

... Číst dál
1 392 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 6 z 6
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť

Tato speciální korekční péče má stejné účinky jako verze "Original", avšak na rozdíl od originální tónované verze neobsahuje barevné pigmenty. Zklidňuje podrážděnou a začervenalou pleť, zmatňuje, redukuje póry, působí antimikrobiálně a protizánětlivě. Nečistoty a začervenání rychleji odeznívají a péče zároveň aktivuje regenerační a granulační procesy pokožky. Redukuje svědění při kousnutí hmyzem a chrání pleť před nepříznivými vlivy životního prostředí. Je ideální pro velmi světlou pleť, nebo pro muže, neboť nemá efekt make-upu. Péči lze používat i přes noc, nezanechává barevné skvrny na oblečení nebo povlečení. Zajišťuje perfektní, rovnoměrnou a zářivou pleť, může se použít lokálně nebo na celou pokožku.

Použití: Každé ráno a večer naneste tenkou vrstvu na postižená místa. Po bylinném peelingovém ošetření GREEN PEEL® nanášejte několikrát denně.

Hlavní složky:
• oxid zinečnatý
• oxid titaničitý
• panthenol
• výtažek lékořice
• allantoin
• olej z pšeničných klíčků
• bisabolol
• bambucké máslo

REGULATING
Perfektní řešení problémů nečisté pleti

Mastná a nečistá pleť představuje jeden z nejčas- tějších pleťových problémů. Pro optimální péči o mastnou a nečistou pleť je vyžadována kombinace účinných látek, která reguluje produkci mazu bez vy- sušení a působí proti zánětům. Řada REGULATING kombinuje regulační složky se zklidňujícím účinkem a stará se o vyrovnaný, matný a vylepšený vzhled pleti. Zvlhčující komplex látek obnovuje rovnováhu hydratace pleti.

Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Titanium Dioxide, Isopropyl Palmitate, Talc, Propylene Glycol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Cera Alba (Beeswax), Zinc Oxide, Zea Mays (Corn) Germ Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Peg / Ppg-10/1 Dimethicone, Panthenol, Butyropsermum Parkii (Shea Butter), Polyglyceryl-3 Diisostearate, Dimethicone, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Allantoin, Bisabolol, Sodium Chloride, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Alcohol, Sorbitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (IRON OXIDE), CI 77491 (Iron Oxide)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click