Intimate Hygiene Spray, 50 ml

Hygienický intimní sprej
Výrobce
Sorted SkinSorted Skin
4S/IHS050
Řada
skladem

Zklidňující sprej pro okamžitou úlevu od svědění a podráždění v intimní oblasti a tříslech. Podporuje správnou úroveň pH pro intimní zdraví pokožky. Vhodný pro ženy i muže obsahuje 15 přírodních esenciálních olejů a extraktů plus prebiotické látky, které intenzivně hydratují, zklidňují a vyživují, c

... Číst dál
425 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pleť, pro hydrataci pleti, pro suchou pleť

Zklidňující sprej pro okamžitou úlevu od svědění a podráždění v intimní oblasti a tříslech. Podporuje správnou úroveň pH pro intimní zdraví pokožky. Vhodný pro ženy i muže obsahuje 15 přírodních esenciálních olejů a extraktů plus prebiotické látky, které intenzivně hydratují, zklidňují a vyživují, chladí pro poskytnutí okamžité úlevy. Udržuje správnou úroveň pH dlouhotrvající zdraví a pohodlí. Přírodní antibakteriální, antimikrobiální a antiseptické ingredience pomáhají v boji proti bakterii zodpovědné za kvasinkové infekce a další bakteriální problémy. Složení bohaté na antioxidační vitamín E a čtyři mastné omega kyseliny 3,6,7, a 9.

Vhodný pro každodenní zdraví pokožky, a pro ty kteří trpí na bakteriální a plísňové infekce v intimních partiích, intimní suchost, svědění, zápach nebo bolestivost či otoky.

Výsledky:

  • Okamžitá úleva od svědění a bolesti v intimní oblasti.
  • Víceúčelový: navrací rovnováhu, chladí, zklidňuje, hydratuje, vyživuje a snižuje záněty, bojuje proti bakteriím a plísním a deoderizuje.
  • Vytváří ideální pH pro dlouhotrvající intimní zdraví.

Použití:

Sprej může být používán tak často jak je potřeba pro poskytnutí okamžité úlevy. Nanášejte rovnoměrně na postižené místo pomocí snadno použitelného přírodního koloidního spreje. Používejte společně s Intimate Hygiene Wash. Nestříkejte do obličeje nebo úst! Produkt je bezpečné používat dlouhodobě.

 Účinné látky:

  • Obsahuje 98.36% složek přírodního původu
  • Olej ze slunečnicových semínek (Carthamus Tintorius) – vyživuje, zklidňuje suchou a podrážděnou pokožku.
  • Olivový olej (Olea Europaea) – proniká do pórů a zlepšuje pokožku na buněčné úrovni, přičemž působí přirozeně protizánětlivě a snižuje zarudnutí a otoky.
  • Olej z jojobových semínek (Simmondsia Chinensis) – bohatý na antioxidanty, vitamín E má hojivé, antimikrobiální a protiplísňové účinky. Vstřebává se do pokožky skrze póry a vlasové folikuly, poté proniká do vrchní vrstvy pokožky a zjemňuje ji a dodává jí pružnost.
  • Olej z plodu šípku (Rosa Canina) – má zklidňující, regenerační schopnosti s přidanými antivirovými protiplísňovými účinky.
  • Olej z plodu rakytníku (Hippophae Rhamnoides) – snadno se roztírá a rychle se vstřebává. Má silné regenerační, protizánětlivé a antioxidační účinky na buňky, zatímco jeho mastné kyseliny hydratují a chrání.
  • Olej z listu eukalyptu (Eucalyptus Globulus) - Používá se k boji proti zánětům a podporuje hojení. Také uzamyká vlhkost v pokožce a vytváří přirozenou ochrannou bariéru.
  • Tea Tree olej (Melaleuca Alternifolia) - tato všestranná složka má antibakteriální, protizánětlivé, antivirové a protiplísňové účinky.
  • Hřebíčkový olej (Eugenia Caryophyllus Bud Oil) – vysoce účinná antimykotická složka, zároveň ulevuje od svědění a podporuje hojení.
  • Výtažky z ovsa (Avenanthramides) - působí proti podráždění a svědění. Tato složka získaná z ovsa výrazně snižuje zarudnutí spolu s jakýmkoli doprovodným svěděním. Funguje jako přírodní antihistaminikum může poskytnout dlouhodobou úlevu od svědění.
  • Olej z citrónové kůry – osvěžující, adstringentní, antibakteriální a antimykotické účinky, které jsou zejména účinné v boji proti kandidě, bakterii zodpovědné za kvasinkové infekce.
  • Olej z plodu Bergamontu (Citrus Aurantium) – antibakteriální osvěžující, zklidňující a deodorační účinky se svěžím citrusovým a lehce kořeněným aroma.
  • Esenciální olej z pelargonie (Pelargonium Graveolens Flower Oil) – antibakteriální, antimikrobiální a antiseptické účinky. Navíc má olej z pelargonie zklidňující a protizánětlivé účinky, které snižují svědění.
  • Tymián (Thymus Vulgaris Leaf) – deodorační látka s protizánětlivými složkami, které pomáhají snižovat otoky na dermální a epidermální vrstvě kůže, zatímco jeho antibakteriální a protiplísňové účinky pomáhají předcházet infekcím. Tymián je také silný antioxidant, který bojuje proti volným radikálům a jiným nevyváženým oxidačním vlivům.
  • Esenciální olej z máty (Mentha Arvensis Herb Oil) – zdroj vitamínu A s antiseptickými, antibakteriálními a anti-mikrobiálními účinky. Dodává zklidňující a chladivý pocit.
  • Vitamín E (Tocopheryl Acetate) – antioxidant vitamínu E chrání kožní buňky před poškozením způsobeným volnými radikály, zatímco snižuje záněty a zarudnutí.
  • Kombinace vitamínu E a vitamínu C - kombinace těchto antioxidačních složek posiluje obranyschopnost pokožky před vnějšími vlivy prostředí, vitamín C účinkuje na povrchu pokožky a v oleji rozpustný vitamín E působí v hlubší vrstvě kůže
  • Laktát sodný - slouží k úpravě pH výrobku, nedráždí pokožku a nevyčerpává ji esenciálními lipidy ani oleji.
  • Extrakt z kořene čekanky (inulin) – tato prebiotická látka „krmí“ dobré bakterie, oslabuje špatné a vyrovnává ochrannou kožní mikrobiotickou bariéru, která může být narušena znečištěním, nadměrným působením UV, běžnými chemikáliemi a kosmetikou. Pro zachování její přirozené krásy a zdraví.
  • Izomerát sacharidu (Pentavitin) - získaný ze 100% přírodních kukuřičných zrn, zadržuje vodu jako magnet ve vrchní vrstvě kůže a zklidňuje namáhanou, svědící a šupinatou pokožku. Narozdíl od kyseliny hyaluronové ji nelze smýt a poskytuje hydrataci až na 72 hodin.
  • Laktát sodný (as sodium lactate) – posiluje kožní bariéru zvýšením produkce ceramidů, které snižují ztrátu hydratace v pokožce. Kyselina mléčná je také silný antioxidant a silně ovlivňuje kožní mikrobiom, pomáhá udržet sílu jeho biologicky přirozené obrany, kontroluje správnou úroveň pH, aby se zabránilo množení plísňových bakterií.

Sorted Skin

Značka Sorted Skin nabízí produkty, které využívají poznatky z přírodní vědy o prebiotikách a produkty jsou navrženy tak, aby vyživovaly přirozený ochranný mikrobiom pokožky, podporovaly každodenní vitalitu pokožky a zároveň se vypořádaly s nepříjemnými projevy na kůži jako je svědění, zarudnutí a podráždění.

Sorted Skin dbá na to, aby jejich produkty byly co nejvíce přírodního složení, veganské a bez přítomnosti PEG, parabenů, parafínů, alkoholu steroidů, sulfátů, lanolinu, bez minerálních olejů, petrochemie, propylenglykolu a lepku. Produkty nejsou testovány na zvířatech. Výrobky jsou balené s ohledem na životní prostředí, zejména v recyklovaných a recyklovatelných obalech.

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Cera, Inulin, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Benzyl Alcohol, Rosa Canina Fruit Oil, Polyglyceryl-4 Laurate, Sodium Lactate, Tocopherol, Saccharide Isomerate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Lactic Acid, Salicylic Acid, Fructose, Sodium Phytate, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Thymus Vulgaris Leaf Oil, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Glycerin, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Sorbic Acid, t-Butyl Alcohol, Citral, Sodium Citrate, Citric Acid, Ascorbyl Palmitate, Eugenol, Geraniol, Linalool, Citronellol, Limonene

Revolution Hair
X

Right Click

No right click