5 in 1 Anti-Redness Day Cream SPF 50, 30 ml

Denní tónovací krém proti zarudnutí 5v1

Výrobce
Sorted SkinSorted Skin
4S/ARC030
Řada
skladem
Alternativní zboží
Tónovací denní krém pro zmírnění zarudnutí 5 v 1 s SPF 50 obsahuje přírodní prebiotické účinné látky. Zklidňuje podráždění, záněty a svědění, které často doprovázejí zarudlou pokožku. Zelené mikrokapsle při aplikaci prasknou a uvolní přírodní pigmenty do pokožky, dokonale splynou s přirozenou barvou ... Číst dál
975 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pleť, pro hydrataci pleti, pro suchou pleť, proti kuperóze a rosacee, ochrana před sluncem

Tónovací denní krém pro zmírnění zarudnutí 5 v 1 s SPF 50 obsahuje přírodní prebiotické účinné látky. Zklidňuje podráždění, záněty a svědění, které často doprovázejí zarudlou pokožku. Zelené mikrokapsle při aplikaci prasknou a uvolní přírodní pigmenty do pokožky, dokonale splynou s přirozenou barvou pleti a okamžitě neutralizují začervenání a vyrovnají tón pleti. Faktor SPF50 chrání pleť před UVA a UVB zářením, filtr modrého světla chrání před digitálním stárnutím pleti. Hloubkově hydratuje a vyživuje pleť. Rychle se vstřebává a 8 přírodních účinných složek poskytují nepřekonatelnou ochranu s detoxikačními a protizánětlivými účinky.

Specifická (hrudkovitá) konzistence produktu je dána obsahem mikrokapslí a zeleného pigmentu. Rozetřením se konzistence změní, mikrokapsle se uvolní, spojí se s tekutým pigmentem a přizpůsobí se tónu pleti. Před použitím proto důkladně protřepejte. Výsledné zabarvení produktu nemusí být vhodné pro velmi světlý nebo naopak velmi tmavý tón pleti. Produkt byl vyvinut pro neutralizaci začervenání, tedy v případě bezproblémové pleti nemusí výsledný tón působit přirozeně.

Vhodný pro všechny typy pleti.
Vytvořen pro poskytnutí bezpečného a efektivního řešení pro tyto kožní problémy:

  • rosacea 
  • kuperóza
  • keratóza pilaris („kuřecí kůže“)
  • skvrny & pupínky jako akné
  • zčervenalou pleť
  • citlivou, zanícenou, podrážděnou pleť
  • zarudnutí, jako je spálení sluncem (Erythema)

Účinky 5v1: ·

  • Prebiotické složení pro podporu kožního mikrobiomu
  • Okamžitě kryje začervenání a vyrovnává tón pleti
  • Řeší příčiny zarudlé pleti
  • UV ochrana
  • Ochrana před modrým světlem

Výsledky:

S dlouhodobým používáním navrací pokožce přirozený rovnovážný stav, udržuje její přirozenou ochrannou bariéru a řeší příčiny začervenání. Pro dosažení těch nejlepších výsledků používejte denně minimálně 6-8 týdnů. Produkt je bezpečné používat dlouhodobě.

Použití:

Může být používán samostatně, jako podkladová báze nebo korektor. Nanášejte ručně, štětcem na make-up nebo kosmetickou houbičkou. Pro snažší rozetření doporučujeme nejprve použít klasický denní krém. Před použitím důkladně protřepejte.

Účinné látky: 

  •  Extrakt z kořene čekanky (inulin)- prebiotická látka, vyživuje dobré bakterie a vyrovnává ochrannou kožní mikrobiotickou bariéru
  • Withanie snodárná (Ashwagandha)- zvyšuje produkci kolagenu, chrání před modrým světlem
  • Pro-Vitamin B5 (Panthenol)- zlepšuje hydrataci, snižuje svědění a záněty, regeneruje pokožku
  • Bambucké máslo - vysoce hydratační a zklidňující vlastnosti, chrání pokožku před volnými radikály
  • Bisabol - ceúčelová látka působící proti podráždění, protizánětlivě a antibakteriálně
  • Zeolit- vulkanický minerál se silným detoxifikačním účinkem, odvrací poškození zapříčiněné volnými radikály, udržuje zdravý mikrobiom (přirozenou ochranou bariéru pokožky), zabíjí špatné bakterie a viry, opravuje a posiluje pokožku a značně snižuje zánětlivost pokožky
  • Výtažky z ovsa – účinky proti podráždění a svědění, výrazně snižuje zarudnutí spolu s jakýmkoli doprovodným svěděním. Funguje jako přírodní antihistaminikum, může poskytnout dlouhodobé výhody zmírnění svědění. Viditelně redukuje zarudnutí způsobené svěděním (histaminikem) o 26 % během 30 minut a úplné vymizení zarudnutí během 2 hodin 30 minut.
  • Petavitin - působí jako magnet zadržuje vodu ve vrchní vrstvě kůže a zklidňuje namáhanou, svědící a šupinatou pokožku. Na rozdíl od kyseliny hyaluronové nemůže ji nelze smýt a poskytuje hydrataci až na 72 hodin.
  • Extrakt z rostliny agastaché mexická- protizánětlivé účinky chrání pokožku před vznikem začervenání způsobené psychickým stresem, přirozeně se vyskytující antioxidanty zlepšují tón, jas pleti ahydrataci.


Sorted Skin

Značka Sorted Skin nabízí produkty, které využívají poznatky z přírodní vědy o prebiotikách a produkty jsou navrženy tak, aby vyživovaly přirozený ochranný mikrobiom pokožky, podporovaly každodenní zdraví pokožky a zároveň se vypořádaly s nepříjemnými projevy na kůži jako je svědění, zarudnutí a podráždění.

Sorted Skin dbá na to, aby jejich produkty byly co nejvíce přírodního složení, veganské a bez přítomnosti PEG, parabenů, parafínů, alkoholu steroidů, sulfátů, lanolinu, bez minerálních olejů, petrochemie, propylenglykolu a lepku. Produkty nejsou testovány na zvířatech. Výrobky jsou balené s ohledem na životní prostředí, zejména v recyklovaných obalech a recyklovatelných obalech.

Aqua, Titanium Dioxide (nano), Isoamyl Laurate, Potassium Cetyl Phosphate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Aluminium Starch, Octenylsuccinate, CI 77891, Glycerin, Hordeum Vulgare Seed Flour, Propanediol, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Inulin, Alumina, Phenoxyethanol, Saccharide, Isomerate, Fructose, Zeolite, Panthenol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Cellulose, Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Acrylates / Ammonium Methacrylate, Copolymer, Vitis Vinifera Seed Oil, Agastache Mexicana Flower/Leaf/Stem Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerol Stearate, Withania Somnifera Root Exrtact, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Bisabolol, Magnesium Stearate, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium, Sorbate, Ascorbyl Palmitate, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 47005, CI 42090

Revolution Hair
X

Right Click

No right click