Intensive Rescue Face Lotion, 50 ml

Intenzivní hydratační pleťový lotion
Výrobce
Sorted SkinSorted Skin
4S/IRF050
Řada
skladem

Lehký, zklidňující lotion pro poskytnutí rychlé úlevy pro suchou, svědivou a citlivou pokožku. Obsahuje prebiotické látky, 19 přírodních účinných olejů a extraktů. Účinně přerušuje cyklus svědění-škrábání, obnovuje pokožku, vyživuje ji, zklidňuje a zanechává pocit pohodlí. Složení bohaté na mastné o

... Číst dál
495 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pleť, pro hydrataci pleti, pro suchou pleť

Lehký, zklidňující lotion pro poskytnutí rychlé úlevy pro suchou, svědivou a citlivou pokožku. Obsahuje prebiotické látky, 19 přírodních účinných olejů a extraktů. Účinně přerušuje cyklus svědění-škrábání, obnovuje pokožku, vyživuje ji, zklidňuje a zanechává pocit pohodlí. Složení bohaté na mastné omega kyseliny, vitamíny, minerály a živiny, dodává pokožce vše, co potřebuje a poskytuje jí až 72 hodinovou hydrataci.

Vhodné pro každodenní péči pro ty, kteří trpí na ekzémy, dermatitidu,  psoriázu a velmi suchou pokožku obličeje. Vhodný pro denní použití na obličej a oblast okolo očí.

Výsledky:

  • Poskytuje rychlou úlevu od svědění, suché pokožky
  • Podporuje hojení jizev a regeneraci pleti
  • Vyživuje nové kožní buňky účinnou kombinací vitamínů, minerálů, a esenciálních živin.
  • Trojí účinek: omlazuje, zklidňuje a chrání pleť, Snižuje začervenání, záněty, svědění a bolestivost.

Použití:

Lotion lze použít až 3x až 5x denně nebo podle potřeby pro okamžitou úlevu a rovnováhu pokožky. Po odeznění příznaků pokračujte v používání 2x až 3x týdně pro dlouhodobou kontrolu nad kožními problémy. Produkt je bezpečné používat dlouhodobě.
Na velmi suchou, popraskanou pokožku používejte společně s Intesive Rescue Spray, který použijte v prvním kroku.

Účinné látky:

  • 98.97% složek přírodního původu
  • Aloe vera – s přirozenými antibakteriálními a protizánětlivými složkami, přispívá k regeneraci pokožky, zatímco její hydratační účinky zmírňují suchou, svědivou pokožku spojenou s ekzémy.
  • Extrakt ze sójových semen (Glycine Soja Seed Extract) – přírodní zvlhčující a hydratační složka. Silný antioxidant s protizánětlivým účinky, podporuje tvorbu elastinu a kolagenu, což vede k silnější a zdravější pokožce. Je bohatý na esenciální aminokyseliny jako je vitamín E, který poskytuje účinnou ochranu před volnými radikály.
  • Vosk z kandelily, jojoby a rýžových otrub (Polyglyceryl-3 Esters) – přírodní emulgátor s přidanými hydratačními účinky, umožňuje výrobu produktu bez silikonů.
  • Olej ze slunečnicových semínek (Helianthus Annuus) - nabitý mastnými kyselinami, působí jako změkčovadlo a chrání pokožku tím, že urychluje obnovu přirozené kožní bariéry.
  • Olej ze semen Světlice Barvířské („turecký šafrán“) – bohatý na výživné a hydratační mastné kyseliny, olej se snadno vstřebává a má vynikající hydratační účinky, obsahuje antioxidační vitamín E.
  • Olej z hroznových jadérek (Vitis Vinifera) – poskytuje lehkou hydrataci a má silný antioxidační účinek. Obsahuje výživné látky pro posílení pokožky- beta karoten, vitamíny D, C a E , esenciální mastné kyseliny (kys. palmitová, stearová a linolová), které minimalizují jizvy a vrásky.
  • Olivový olej (Olea Europaea) - obsahuje antioxidační polyfenoly, vitamín E a karotenoidy. Proniká do pórů a zlepšuje pleť na buněčné úrovni, přičemž působí přirozeně protizánětlivě, snižuje zarudnutí a otoky.
  • Olej ze sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis) - plný mastných kyselin vyživujících pokožku, včetně Omega 9 a 6, spolu s vitamíny E a B, má výjimečné antioxidační, uhlazující, zjemňující a hydratační účinky.
  • Olej z pomerančové kůry (Citrus Aurantium Dulcis) - s vysokým obsahem vitaminu C, s přírodními antioxidačními, protizánětlivými a antimikrobiálními účinky, pomáhá zpevnit a zhustit vnější vrstvu pokožky, snižuje suchost a šupinatost. Podporuje regeneraci bílkovin a tvorbu kolagenu a elastinu.
  • Olej z listu eukalyptu (Eucalyptus Globulus) – Používá se k boji proti zánětům, podporuje regeneraci, uzamyká vlhkost v pokožce a vytváří přirozenou ochrannou bariéru.
  • Olej z plodu rakytníku (Hippophae Rhamnoides) – snadno se roztírá a rychle se vstřebává. Díky vysokému obsahu karotenoidů a vitaminu C o vysoké koncentraci, má silné regenerační, protizánětlivé a antioxidační účinky na buňky, zatímco jeho mastné kyseliny hydratují a chrání. Obsahuje všechny čtyři omega mastné kyseliny 3, 6, 7 a 9.
  • Tea tree olej (Melaleuca Alternifolia) - tato všestranná složka má antibakteriální, protizánětlivé, antivirové a protiplísňové účinky.
  • Olej z listu rozmarýnu (Rosmarinus Officinalis) – olej s účinkem zmírňující bolest, hydratuje pokožku, vyrovnává tón pleti, pomáhá kontrolovat produkci mastnoty, také poskytuje antimikrobiální, antibakteriální a antiseptické účinky na kožní onemocnění jako je ekzém, akné. Zároveň stimuluje pokožku ke zvýšení cirkulace kyslíku.
  • Olej z listu skořice (Cinnamomum zeylanicum) – silný antioxidant, antiseptické, protiplísňové, antivirotické, baktericidní účinky. Stimuluje pokožku, dodává jí energii a bojuje s mikrobi, kteří přispívají k akné.
  • Esenciální olej z máty (Mentha Arvensis Herb Oil) – chladí a zklidňuje, máta je zdroj vitamínu A s antiseptickými, antibakteriálními a antimikrobiálními účinky.
  • Olej z květu levandule (Lavandula Angustifolia) - zmírňuje bolest, má antiseptické a hojivé účinky na pokožku. Dokáže bojovat proti plísňovým infekcím ničením membrán buněk plísní.
  • Extrakt z kořene čekanky (Inulin) Prebiotikum – tato prebiotická látka „krmí“ dobré bakterie, oslabuje špatné a vyrovnává ochrannou kožní mikrobiotickou bariéru, která může být narušena znečištěním, nadměrným působením UV, běžnými chemikáliemi. Pro zachování její přirozené krásy a zdraví. Mikrobiom je první obrannou linií pokožky a hraje zásadní roli v její přirozené ochranné funkci.
  • Výtažky u ovsa (Avenanthramides) - účinky proti podráždění a svědění, tato složka získaná z ovsa výrazně snižuje zarudnutí spolu s jakýmkoli doprovodným svěděním. Funguje jako přírodní antihistaminikum a může poskytnout dlouhodobou úlevu od svědění.
  • Izomerát sacharidu (Pentavitin) - získaný ze 100% přírodních kukuřičných zrn, zadržuje vodu jako magnet ve vrchní vrstvě kůže a zklidňuje namáhanou, svědící a šupinatou pokožku. Narozdíl od kyseliny hyaluronové ji nelze smýt a poskytuje hydrataci až na 72 hodin.

Sorted Skin

Značka Sorted Skin nabízí produkty, které využívají poznatky z přírodní vědy o prebiotikách a produkty jsou navrženy tak, aby vyživovaly přirozený ochranný mikrobiom pokožky, podporovaly každodenní vitalitu pokožky a zároveň se vypořádaly s nepříjemnými projevy na kůži jako je svědění, zarudnutí a podráždění.

Sorted Skin dbá na to, aby jejich produkty byly co nejvíce přírodního složení, veganské a bez přítomnosti PEG, parabenů, parafínů, alkoholu steroidů, sulfátů, lanolinu, bez minerálních olejů, petrochemie, propylenglykolu a lepku. Produkty nejsou testovány na zvířatech. Výrobky jsou balené s ohledem na životní prostředí, zejména v recyklovaných a recyklovatelných obalech.

 

Aqua, CocoCaprylate/Caprate, Glycerin, Helianthus, Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate, Candelilla/Jojoba/Rice, Bran Polyglyceryl-3 Esters, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Inulin, Benzyl Alcohol, Sodium Stearoy, Lactylate, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja Seed Extract, Saccharide Isomerate, Dehydroxanthan Gum, Melaleuca, Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Salicylic Acid, Fructose, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea, Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Lavandula Angustifolia Herb oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sorbic Acid, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Citric Acid, Ascorbyl Palmitate, Eugenol, Linalool, Limonene

Revolution Hair
X

Right Click

No right click