Energia Kit Programma Prevenzione Caduta - limited edition

Set pro posílení vlasů
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/21.17025
Řada
skladem
Cena samostatně zakoupených produktů je 2.127 Kč! = 1x ampule ZDARMA

Set obsahuje:
3x Energia Trattamento Energizzante Caduta 8x7 ml

Posulňující ampule - posiluje strukturu vlasu a pomáhá prodloužit jeho životní cyklus. Kmenové rostlinné buňky ve složce Vitacell-Tec podporují růst vlasů stimulací vlas ... Číst dál
1 298 Kč
  • Popis

Vlastnosti

proti vypadávání

Cena samostatně zakoupených produktů je 2.127 Kč! = 1x ampule ZDARMA

Set obsahuje:
3x Energia Trattamento Energizzante Caduta 8x7 ml

Posulňující ampule - posiluje strukturu vlasu a pomáhá prodloužit jeho životní cyklus. Kmenové rostlinné buňky ve složce Vitacell-Tec podporují růst vlasů stimulací vlasové cibulky. Kúra zlepšuje mikrocirkulaci, činí vlas silnější a odolnější. Ampulky obsahují látku kapsikum, která společně s kofeinem stimuluje mikrocirkulaci pokožky. Složení bylo rovněž obohaceno o kyselinu salicylovou a allantoin, který zklidňuje a chrání pokožku hlavy.


Energia
Prevence vypadávání vlasů

Může se stát, že rovnováha mezi vypadáváním a růstem vlasů je narušena, a to z nejrůznějších důvodů: hormony, dědičnost, nepříznivé vlivy životního prostředí, stres, léky, špatná výživa. Je tedy nutné stimulovat vlasovou cibulku a zpomalit stárnutí folikulu. Řada obsahuje látku Vitacell-Tec, která je založena na výtažku z kmenových buněk z jablka, stimuluje vlasovou cibulku, zvyšuje její vitalitu, zpomaluje stárnutí folikulu, reguluje životní cyklus vlasu a pomáhá redukovat jeho vypadávání. Obsažená látka Vitaxil stimuluje vlasovou cibulku, zpomaluje vypadávání vlasů a podporuje jejich opětovný růst.

Intensive Aqua
Lázeňská péče pro Vaše vlasy

Voda představuje pramen krásy nejen pro naši pleť, ale i pro naše vlasy. Voda je komplexní složka, která je bohatá na aktivní prvky nezbytné pro lidský život. Jednou z nejvzácnější vod je voda vřídelního původu. Vitality´s využívá pro své produkty řady Intensive Aqua vřídelní vodu ze Spezzana. Tato voda obsahuje oligoprvky, které umožňují jednodušší vstřebávání aktivních rostlinných složek, které byly pečlivě vybrány pro každý typ vlasů. Do vřídelní vody ze Spezzana byly přidány výtažky z olivových, pomerančových a klementinkových listů.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click