Set Clearly Flawless - limited edition, 1 ks

Samoopalovací produkty v dárkovém balení
Výrobce
He-ShiHe-Shi
4/FT.HS.GS220
Řada
skladem

Dokonalý set 4 produktů pro samoopalování. 18 let zkušeností v každé láhvi. Set z řady H2O je dokonalou sadou pro získání svěžího a bezchybného opálení.

Cena samostatně zakoupených výrobků je 2.060 Kč!

Set obsahuje:

1x Tan Remover & Primer 150 ml
1x H2O Glow Self-Tanning Mousse
1x H2O Glow Hyaluronic

... Číst dál
1 149 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

Dokonalý set 4 produktů pro samoopalování. 18 let zkušeností v každé láhvi. Set z řady H2O je dokonalou sadou pro získání svěžího a bezchybného opálení.

Cena samostatně zakoupených výrobků je 2.060 Kč!

Set obsahuje:

1x Tan Remover & Primer 150 ml
1x H2O Glow Self-Tanning Mousse
1x H2O Glow Hyaluronic Facial Mist
1x Luxury Velvet Tanning Mitt

Tan Remover & Primer 150 ml - Využívá sílu přírodního AHA ovoce pro odstranění nepoddajného opálení, pro peeling a přípravu pokožky na další aplikaci opálení.

  • Obohacený klinicky prověřenými hydratačními složkami a aloe vera pro hydrataci & zjemnění pokožky
  • Může být používán před aplikací opálení pro přípravu pokožky a výsledek beze skvrn.

Použití: Naneste krouživými pohyby rovnoměrně na pokožku pomocí houby nebo peelingové rukavice. Nechte 5 minut působit a důkladně osprchujte. Při hlubším opálení znovu naneste a nechte působit až 10 minut.


H2O Glow Self-Tanning Mousse
- Samoopalovací pěna, která vytvoří to nejpřirozenější a nejluxusnější opálení ve Vašem tónu pleti. Nasycena osvěžující vůní bílé nektarinky a hrušky pro povznášející aroma.

  • Pro dosažení středního až tmavého opálení, které můžete získat jednoduše vrstvením produktu.
  • Formulován s vitamínem obohaceným avokádovým olejem, aloe vera a arganovým olejem pro udržení zdraví pokožky, pro poskytnutí maximální hydratace a rovnoměrné blednutí.
  • Vyroben s 95 % složek přírodního původu.

Použití: Proveďte peeling a naneste na čistou a suchou pokožku pomocí he-shi Tanning Mitt (rukavice).Vetřete přípravek krouživými pohyby, abyste získali výsledek beze šmouh. Nechte barvu rozvinout dalších 6-8 hodin. Pro ještě intenzivnější barvu, vrstvěte opálení dle přání.


H2O Glow Hyaluronic Facial Mist
- Samoopalovací pleťová voda s kyselinou hyaluronovou. Pleťová voda hydratuje a rozzáří pleť opálením. Kyselina hyaluronová hydratuje unavenou a povadlou pleť 100 % přírodní DHA zanechá přirozenou jako sluncem opálenou pleť

  • Opálení ve vašem tónu pleti – 1-2 stříknutí pro přirozené opálení a 3-4 pro tmavší odstín
  • Rychleschnoucí, zasychá během 2 minut a dodává výsledek beze skvrn
  • Vyrobena z 97 % složek přírodního původu

Použití: Aplikujte na suchou pokožku. Zavřete oči a nastříkejte na obličej a hrudník, rozetřete pomocí make-upového štětce nebo opalovací rukavicí. Nechte barvu rozvinout dalších 6-8 hodin. Není nutné oplachovat. Máte pod kontrolu intenzitu barvy: 1-2 stříknutí pro střední barvu, 3-4 pro tmavší odstín. Doplňujte podle požadavků pro udržení mladistvě zářící pleti.

UPOZORNĚNÍ: Produkt může být čirý nebo se žlutým nádechem z důvodu přirozené oxidace.


Luxury Velvet Tanning Mitt
- Oboustranná luxusní sametová rukavice padne jako ulitá. Ultra jemná rukavice s voděodolnou ochrannou bariérou, která pomáhá dosáhnout opálení beze skvrn a zajistí rovnoměrnou aplikaci.

  • Protiskluzový systém v oblasti zápěstí
  • Voděodolná bariéra
  • Znovupoužitelná – ruční praní


He-Shi
Produkty He-Shi jsou veganské a nejsou testované na zvířatech, což dokládá i certifikát PETA. Neobsahují alkohol, parabeny, palmový olej, minerální oleje ani sulfáty. Produkty obsahují přírodní složky té nejvyšší kvality, které zaručují dokonalý výsledek v podobě přirozeného opálení.  Složka DHA (způsobující opálení) je 100% přírodního původu, který byl ověřen EcoCert. Všechny produkty jsou proto bezpečné i pro těhotné a kojící ženy.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click