Travel Kit Hyauloric3 Quattro - limited edition

Cestovní set Hyaluronic (v taštičce)
Výrobce
etre belleetre belle
8/3817-0004
Řada
skladem

Cena samostatně zakoupených produktů 1.998 Kč !!!

Set obsahuje:
1x Hyaluronic Cleansing Mousse 100 ml
1x Hyaluronic Tonic Mousse 100 ml
1x Hyaluronic Day & Night Cream 30 ml
1x Hyaluronic Eye Cream 15 ml
 
Set hydratační pleťové péče.

Objevte exkluzivní cestovní set hyaluronic3 s intenzivním hydratačním den

... Číst dál
1 099 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Cena samostatně zakoupených produktů 1.998 Kč !!!

Set obsahuje:
1x Hyaluronic Cleansing Mousse 100 ml
1x Hyaluronic Tonic Mousse 100 ml
1x Hyaluronic Day & Night Cream 30 ml
1x Hyaluronic Eye Cream 15 ml
 
Set hydratační pleťové péče.

Objevte exkluzivní cestovní set hyaluronic3 s intenzivním hydratačním denním a nočním krémem a jemně modelačním očním krémem. Inteligentní složení čistících a pěstících produktů v praktickém cestovním balení s trojkombinovanou kyselinou hyaluronovou pro výrazné výsledky s okamžitým a dlouhotrvajícím vypínacím účinkem.

Čistící pěna - krémová hyaluronová pěna čistí pokožku zvláště jemným a důkladným způsobem. Nečistoty jsou šetrně odstraněny a pleť je dlouhodobě chráněna před ztrátou hydratace.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste na navlhčenou pokožku obličeje, krku a dekoltu a krátce vmasírujte. Poté odstraňte pěnu dostatečným množstvím vody. Vhodná pro každý typ pleti.

Pěnové tonikum - osvěžující jemné pěnové tonikum pro extra dávku hydratace. Kyselina hyaluronová a výtažek z kiwi disponují dlouhotrvajícími účinky a chrání pokožku před ztrátou hydratace. Tygří tráva posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky a přispívá k velmi dobré snášenlivosti přípravku. Pěnové tonikum představuje ideální závěr čištění pleti a optimální přípravu pro další pěstící přípravky z řady hyaluronic3.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste na pokožku obličeje, krku a dekoltu, kterou jste předtím vyčistili čisticí pěnou hyaluronic3. Krátce vmasírujte a neoplachujte. Vhodné pro každý typ pleti.

Denní a noční krém - intenzivní hydratační denní & noční krém. Aktivní hyaluronový komplex s trojím účinkem působí v inteligentním víceúrovňovém systému a dodává kyselinu hyaluronovou do různých vrstev pokožky. Hodnotný olej z hroznových jadérek, který je bohatý na antioxidanty stejně jako jojobový olej a skvalen, vhodně celé složení doplňuje. Pleť je opticky vyhlazenější, plnější a vypnutější. Dochází k reaktivaci její mladistvé krásy.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste na pleť po aplikaci séra hyaluronic3 Quicklift Day & Night Serum. 

Oční krém - intenzivně hydratační a jemně modelační oční krém je obohacen o kyselinu hyaluronovou, látky Quicklift, Eyeseryl a pěstící olej z hroznových jadérek. Aktivní komplex kyseliny hyaluronové s trojím účinkem společně s vypínacími účinky Quickliftu působí v inteligentním víceúrovňovém systému. Vyhlazují povrch pleti a vyplňují suché linky a vrásky. Oční partie získávají dlouhotrvající hydrataci, kterou potřebují pro hladký a mladistvý pevný vzhled. Dochází k výraznému zmírnění známek únavy, předčasného stárnutí pokožky, drobných vrásek, pocitů oteklých očí i kruhů pod očima.

POUŽITÍ: ráno a večer naneste na vyčištěné oční partie. Pro optimální výsledky v případě oteklých očí a kruhů pod očima doporučujeme kombinaci s očním sérem Quicklift Roll-On Eye Serum.


Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace
Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Revolution Hair
X

Right Click

No right click