Intensive Rescue Moisturiser, 100 ml

Intenzivní hydratační krém na tělo
Výrobce
Sorted SkinSorted Skin
4S/IRM100
Řada
skladem

Superhydratační a lehce vstřebatelný tělový krém vyvinutý exkluzivně pro velmi suchou, popraskanou, poškozenou, dehydratovanou a velmi citlivou pokožku těla. Obsahuje 16 přírodních esenciálních olejů a extraktů plus prebiotické složky pro snížení extrémní suchosti, zánětu, svědění, bolest a píchání,

... Číst dál
595 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro citlivou pleť, pro hydrataci pleti, pro suchou pleť

Superhydratační a lehce vstřebatelný tělový krém vyvinutý exkluzivně pro velmi suchou, popraskanou, poškozenou, dehydratovanou a velmi citlivou pokožku těla. Obsahuje 16 přírodních esenciálních olejů a extraktů plus prebiotické složky pro snížení extrémní suchosti, zánětu, svědění, bolest a píchání, zatímco podporuje regeneraci a dlouhodobou vitalitu pokožky.
Přírodní minerály detoxikují pokožku, snižují znečištění a alergeny pro úlevu od podráždění, zatímco rostlinné oleje poskytují intenzivní výživu, hydrataci a ochranu povrchových vrstev pokožky. Rychle se vstřebává a účinkuje, navrací pokožce rovnováhu, okamžitě ji zjemňuje a zanechává ji hladší a s pocitem pohodlí.

Vhodný pro každodenní vitalitu pokožky a pro ty, kteří trpí na ekzémy, dermatitidu, psoriázu nebo na velmi suchou pokožku. Je ideální pro hloubkovou hydrataci velmi suchých míst na těle jako jsou lokty, kolena nebo paty.

Účinky:

  • Omlazuje, opravuje a revitalizuje velmi suchou, popraskanou a poškozenou pokožku.
  • Detoxikuje pokožku a ulevuje od podráždění způsobené znečištěním
  • Trojnásobný účinek: navrací rovnováhu, zklidňuje a chrání pokožku.
  • Snižuje začervenání, záněty, svědění a bolestivost.

Použití:

Pro co nejlepší výsledky aplikujte okamžitě po použití Intensice Rescue Spray. Naneste na postižená místa a nechejte vstřebat. Nanášejte 2x až 3x za den podle potřeby. Po odeznění příznaků pokračujte v používání 2x až 3x týdně pro dlouhodobou kontrolu nad kožními problémy. Produkt je bezpečné používat dlouhodobě.

Účinné látky:

  • Olivový olej (Olea Europaea) - proniká do pórů a zlepšuje pleť na buněčné úrovni, přičemž působí přirozeně protizánětlivě. Snižuje zarudnutí a otoky.
  • Lněný olej (Linum Usitatissimum Seed Oil) je přirozeně protizánětlivý, zklidňuje a zarudlou a svědící pokožku. Silný antioxidant, podporuje a zlepšuje strukturu pleti. Poskytuje výživu a ochranu před drsností a tmavým skvrnám.
  • Ricinový olej (Ricinus Communis Seed Oil) – snižuje bolest, podporuje regeneraci stimulací tvorby nových tkání. Zabraňuje hromadění odumřelých kožních buněk a výrazně snižuje záněty. Má také antimikrobiální účinky, které mohou být prospěšné pro lidi s ekzémem, dermatitidou a lupénkou.
  • Olej z Jojobových semínek (Simmondsia Chinensis) – jojobový olej je bohatý na antioxidanty, vitamín E. Má hojivé, antimikrobiální a protiplísňové účinky. Skrze póry a vlasové folikuly proniká do vrchní vrstvy pokožky a zjemňuje ji a dodává jí pružnost.
  • Olej z plodu šípku (Rosa Canina Fruit Oil) – vysoký obsah omega mastných kyselin, vitamín E a A, podporuje regenerační a antioxidační schopnosti pokožky, které mohou pomoci při lupénce, ekzému a dermatitidě.
  • Olej ze semen brutnáku lékařského - vysoká koncentrace gama kyseliny linolové, omega 6 mastných kyselin. Zklidňuje, vyživuje a opravuje velmi suchou, podrážděnou pokožku, s antioxidačními a protizánětlivými účinky může být zejména prospěšný pro lidi s atopickou dermatitidou a ekzémem.
  • Olej z pomerančové kůry (Citrus Aurantium Dulcis) – s vysokým obsahem vitaminu C, s přírodními antioxidačními, protizánětlivými a antimikrobiálními účinky. Pomáhá zpevnit a zhustit vnější vrstvu pokožky, snižuje suchost a šupinatost, podporuje regeneraci bílkovin a tvorbu kolagenu a elastinu.
  • Zeolit – vulkanický minerál se silnými detoxikačními účinky zabraňuje poškození způsobující volné radikály a udržuje zdravý mikrobiom (přirozená ochranná bariéra pokožky), ničí nežádoucí bakterie a viry, opravuje, posiluje pokožku a výrazně snižuje záněty pokožky.
  • Urea – se používá pro ošetření suchých šupinatých stavů pokožky jako je ekzém, lupénka. Urea zvyšuje vlhkost tím, že změkčuje a odstraňuje odumřelé kožní buňky, pomáhá cílit na plísňové infekce.
  • Levandulový olej z květů (Lavandula Angustifolia) - účinek zmírňující bolest, antiseptické a hojivé účinky na pokožku. Dokáže bojovat proti plísňovým infekcím ničením membrán buněk plísní.
  • Esenciální olej z pelargonie (Pelargonium Graveolens Flower Oil) antimikrobiální a antiseptické, uklidňující, protizánětlivé účinky, které snižují svědění.
  • Palmarosový olej (Cymbopogon Martini Oil) – antibakteriální, antivirový, antimykotický, tento „super“ olej reguluje funkci mazových žláz a pomáhá zmírnit akné.
  • Extrakt z kořene čekanky (Inulin) Prebiotic - prebiotická látka „krmí“ dobré bakterie, oslabuje špatné a vyrovnává ochrannou kožní mikrobiotickou bariéru, která může být narušena znečištěním, nadměrným působením UV, běžnými chemikáliemi. Pro zachování její přirozené krásy a rovnovýhy.
  • Výtažky z ovsa (Avenanthramides) - účinky proti podráždění a svědění. Tato složka získaná z ovsa výrazně snižuje zarudnutí spolu s jakýmkoli doprovodným svěděním. Funguje jako přírodní antihistaminikum může poskytnout dlouhodobou úlevu od svědění.
  • Izomerát Sacharidu (Pentavitin) - získaný ze 100% přírodních kukuřičných zrn, zadržuje vodu jako magnet ve vrchní vrstvě kůže a zklidňuje namáhanou, svědící a šupinatou pokožku. Narozdíl od kyseliny hyaluronové ji nelze smýt a poskytuje hydrataci až na 72 hodin. Hydratuje téměř o 50% více než glycerin. Prokazatelně snižuje suchost o 50%, svědění o 85%, pnutí o 50% a štípání o 38%. Zvýšená hladkost o 75% a jemnost o 67%.

Sorted Skin

Značka Sorted Skin nabízí produkty, které využívají poznatky z přírodní vědy o prebiotikách a produkty jsou navrženy tak, aby vyživovaly přirozený ochranný mikrobiom pokožky, podporovaly každodenní vitalitu pokožky a zároveň se vypořádaly s nepříjemnými projevy na kůži jako je svědění, zarudnutí a podráždění.

Sorted Skin dbá na to, aby jejich produkty byly co nejvíce přírodního složení, veganské a bez přítomnosti PEG, parabenů, parafínů, alkoholu steroidů, sulfátů, lanolinu, bez minerálních olejů, petrochemie, propylenglykolu a lepku. Produkty nejsou testovány na zvířatech. Výrobky jsou balené s ohledem na životní prostředí, zejména v recyklovaných a recyklovatelných obalech.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Urea, Olea Europaea Fruit Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Saccharide Isomerate, Sodium Lactate, Cetearyl Glucoside, Zeolite, Borago Officinalis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Inulin, Benzyl Alcohol, Rosa Canina Fruit Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Lavandula Angustifolia Herb oil, Rosa Damascena Flower Water, Limonene, Linalool, Salicylic Acid, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Cymbopogon Martini Oil, Fructose, Geraniol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Citronellol, Sorbic Acid, Citral, Sodium Citrate, Citric Acid, Farnesol, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Ascorbyl Palmitate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click