Brightening Day Fluid SPF 50, 2 ml

Denní fluid proti hyperpigmentaci (Mela White) - vzorek
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/364010
Řada
skladem
Alternativní zboží

Denní péče pro všechny typy pleti, které řeší nadměrnou tvorbu pigmentace. Jedná se o lehký fluid s SPF 50, s pokročilou kombinací UV filtrů, které zajišťují účinnou ochranu pleti před slunečním záření. Fluid je proto efektivní prevencí proti vzniku nové hyperpigmentace. Má také rozjasňující účinek

... Číst dál
39 Kč
  • Popis

Vlastnosti

pro rovnoměrnou pigmentaci

Denní péče pro všechny typy pleti, které řeší nadměrnou tvorbu pigmentace. Jedná se o lehký fluid s SPF 50, s pokročilou kombinací UV filtrů, které zajišťují účinnou ochranu pleti před slunečním záření. Fluid je proto efektivní prevencí proti vzniku nové hyperpigmentace. Má také rozjasňující účinek na již vzniklé pigmentové skvrny. Obsahuje i antioxidační a protizánětlivé složky a pleti dodává zářivý vzhled. Po nanesení se ihned vstřebá a nezanechává lepivý pocit.

Bez parabenů, minerálních olejů, silikonů, emulgátorů obsahujících PEG, barviv a vonných látek.

Účinky:
• Rozjasňuje a vyrovnává tón pleti
• Je účinnou prevencí proti tvorbě hyperpigmentace díky SPF 50
• Zpomaluje tvorbu nadměrné pigmentace a podporuje její odbourávání
• Má antioxidační a protizánětlivé účinky

Použití:
Aplikujte jako denní krém po vyčištění a tonizaci pleti na obličej, krk a dekolt. Doporučené množství jedné aplikace jsou 2 až 3 pumpičky. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat tento produkt po dobu alespoň 3 měsíců v kombinaci s dalšími produkty z řady Mela White (set za zvýhodněnou cenu naleznete zde). Před použitím protřepejte.

Hlavní složky
• Phycoskin® One (výtažek z planktonu): rozjasňuje, má silný antioxidační účinek a vyrovnává tón pleti
• Niacinamid: rozjasňuje, regeneruje, váže vlhkost a má protizánětlivý účinek
• UV filtr: kombinace chemických UVA a UVB filtrů
• Panthenol: hydratuje, zklidňuje
• Arginin: vitalizuje, váže vlhkost


MELA WHITE
Dermatologická péče o pleť pro rovnoměrnou pigmentaci

V případech takzvané hyperpigmentace jsou některá místa na pleti tmavší než je přirozená barva pleti. Rozlišujeme vrozený typ hyperpigmentace (pihy, jaterní skvrny) a získanou hyperpigmentaci. Mela White dokáže ošetřovat pouze hyperpigmentaci získanou.
Speciální produkty řady Mela White účinkují cíleně proti poruchám pigmentace a zesvětlují pokožku bez jejího zatížení. Jemné složení je pletí velmi dobře snášeno. Vysoce účinné aktivní látky viditelně redukují barevné změny pleti a vyrovnávají její vzhled. Pleť je současně ošetřena a zklidněna. Získává rovnoměrný vzhled a působí světlejším, svěžím a mladším dojmem.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click