Colore Chroma Blow, 250 ml

Lehký lesk ve spreji pro barvené vlasy
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/35.28522
Řada
skladem
Bez fixačního účinku.

Dodává lesk a zvýrazňuje jejich barvu, zanechává je lehké a zářivé. Suché složení umožňuje produkt nastříkat do suchých vlasů bez jejich zvlhčení. Pro závěrečný styling, který zvýrazní barvu vlasů.

Účinné látky:
- V.E.G. Mix: s hydratačními a antioxidačními vlastnostmi
- CHROMA PO ... Číst dál
469 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro barvené vlasy

Bez fixačního účinku.

Dodává lesk a zvýrazňuje jejich barvu, zanechává je lehké a zářivé. Suché složení umožňuje produkt nastříkat do suchých vlasů bez jejich zvlhčení. Pro závěrečný styling, který zvýrazní barvu vlasů.

Účinné látky:
- V.E.G. Mix: s hydratačními a antioxidačními vlastnostmi
- CHROMA POWER: chrání barvené vlasy a má antioxidační účinky
- Lehká, lesklá změkčující složka: zvyšuje lesk barvených vlasů

Způsob použití: Nastříkejte na suché vlasy ve vzdálenosti 30 cm.

Tipy na doma: Používejte Chroma Blow každý den pro obnovení zářivosti barvy a zvýraznění barvy. Může být používán jako vlasová vůně. Nastříkejte pro vytvoření mlhy, která se jemně usadí na vlasech.


Care & Style
První z řady Vitality’s, která přináší vlasovou péči a stylingové produkty dohromady. Nový pomocník k objemu a tvaru pro všechny typy vlasů.

Všechny výrobky jsou bez silikonů a přidaných barviv. Přírodní, přirozeně rozložitelné složky.

V.E.G.Mix
V.ITALITY’S E.XCLUSIVE G.REEN Mix: Představujeme botanický komplex
- organicky pěstovaná echinacea, léčivka
- vysoce kvalitní z Piemontu lískový oříšek
- organicky pěstovaná rýže
Získaný pomocí speciální extrakční metody, která zachytí aktivní složky v koncentrované podobě, bez použití chemických rozpouštědel.
Přírodní mix, exkluzivně od Vitality’s, s hydratačními, antioxidačními, zjemňujícími a rekonstrukčními vlastnostmi.

Dodavatelské zdroje pro Veg.Mix jsou kontrolovány. Všechny složky pochází z Piemontu, Itálie, '

COLORE
Barvené vlasy potřebují zvláštní péči a pozornost, aby vytoužená barva vydržela co nejdéle.Produkty pro péči o vlasy, stejně jako produkty pro péči o pokožku, mají pH, které může být zásadité nebo kyselé. Kyselé pH obnovuje přirozenou strukturu vlasového vlákna, pomáhá uzavřít povrch a utěsnit kutikuly. Proto je důležité, aby produkty pro péči o barvené vlasy měly kyselé pH, pro hladké vlasy s barvou v celé své kráse.

CHROMA POWER
molekula získaná z oplodí granátového jablka - stěny nacházející se uvnitř plodu. 100% přírodní extrakt bohatý na kyselinu ellagovou, sloučeninu schopnou bojovat s oxidativním stresem a dlouhodobě zachovat barvu. Je obsažen v lipozomu, který je dostatečně malý, aby pronikl do cortexu vlasového vlákna. Uvnitř vlasového vlákna pak částice uvolní veškerou antioxidační sílu granátového jablka.
- zabraňuje blednutí kosmetické barvy vlasů
- zlepšuje ochranu barvy
- 3krát násobí trvání anti-oxidačního účinku vitamínu E
- vytváří film, který chrání vlas a udržuje kosmetickou barvu uvnitř vlasového vlákna

PARFEMACE

Kvůná vůně, která je bohatá, hřejivá a podmanivá. Opojné tóny jasmínu a kokosové vody Vás přivedou ke květinové vůni a představě zahrady v plném rozkvětu. Růže, pomerančové květy, květy tiare a ylang ylang uvolňují své živé a podmanivé teplo. Nakonec, intenzivní vanilkové a dřevité

PRO PROSTŘEDÍ
- Vitality’s recykluje nepoužívané části rostlin, ovoce a obilnin zpracovávané lokálními společnostmi. Mix aktivních získaných složek znamená, že je 100% přírodní a získaný z potravinářského průmyslu.
- Láhev vyrobená ze 100% recyklovaného PET. Díky následné recyklaci se z každých 2 nových lahvích PET vyrobí jedna 100% recyklovaná. Druhý život pro plasty!
- Plechovky jsou vyrobeny z hliníku, 100% vždy recyklovaného. Recyklací hliníku se uspoří 95% energie, která by byla potřeba na výrobu z prvotních surovin.
- Obaly jsou vyrobeny z papíru s certifikátem FSC, který garantuje, že výrobek byl získán a vyroben z udržitelných zdrojů.

ALCOHOL DENAT., BUTANE, METHYLAL, PROPANE, DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE , ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, PUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACT, LECITHIN, PARFUM (FRAGRANCE).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click