1 Month Eye Perfection Care Set, 2x12 ml

Očný set pre krásne oči za 1 mesiac
Výrobce
etre belleetre belle
8/3809-0000
Řada
skladom
Set s intenzívnym korekčným účinkom je ideálnym spojencom pre perfektný vzhľad očných partií. Dva na seba nadväzujúce kroky dokážu už za 14 dní spevniť očné okolie, redukovať suché linky a vrásky, aj viditeľne zmierniť tmavé kruhy pod očami a slzné vačky. Vďaka tomuto inovatívnemu konceptu viditeľne ... Čítať ďalej
98,82 €

Související produkty

Výsledok 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Zloženie

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Set s intenzívnym korekčným účinkom je ideálnym spojencom pre perfektný vzhľad očných partií. Dva na seba nadväzujúce kroky dokážu už za 14 dní spevniť očné okolie, redukovať suché linky a vrásky, aj viditeľne zmierniť tmavé kruhy pod očami a slzné vačky. Vďaka tomuto inovatívnemu konceptu viditeľne zdokonalíte vzhľad Vášho očného okolia už za jeden mesiac. Účinnosť oboch sér je umocnená v kombinácii so svetelnou terapiou a mikrovibráciou. Zároveň dochádza k zvýšeniu vyhladzujúcich a obnovujúcich účinkov. Mesačná kúra je rozdelená do dvoch krokov po 14 dňoch.

"RE-FILL" Sérum - doplňujúce sérum + svetelná terapia
Okamžite vyhladzujúce a vrásky vypĺňajúce očné sérum obsahuje morský planktón, perzskú akáciu a komplex s obsahom kyseliny hyalurónovej a kolagénu. Sérum aktivuje spevnenie kolagénovej štruktúry a vypĺňa zásobárne vlhkosti pleti pre zaistenie optimálneho prenosu aktívnych látok. Povolená pleť, viditeľnosť vrások, tmavých kruhov pod očami a slzných vačkov je hĺbkovo zmiernená. Viečka pôsobia pevnejším dojmom a očné partie získavajú svieži vzhľad. V spojení so svetelnou terapiou dochádza k aktivácii látkovej výmeny, vďaka čomu môžu byť účinné látky pleťou lepšie prijaté.

POUŽITIE: ráno a večer aplikujte pomocou prístroja po dobu 14 dní.

"RE-STRUCTURE" sérum - obnovujúce sérum + svetelná terapia + mikrovibrácie
Intenzívne obnovujúce očné sérum redukuje vrásky, morské účinné látky stimulujú obnovu buniek a aktivujú hĺbkovú hydratáciu pokožky. Rastlinné výťažky z krokusu a perzskej akácie dodávajú očným partiám spevnený a mladší vzhľad. Viečka pôsobia pevnejším dojmom a dochádza aj k výraznému zmierneniu tmavých kruhov pod očami a slzných vačkov. V spojení so svetelnou terapiou a mikrovibráciou je aktivovaná látková výmena, následné mikrovibrácie vypínajú tkanivo a lepšie odlučujú nahromadenú vodu a balastné látky.

POUŽITIE: ráno a večer aplikujte pomocou prístroja po dobu 14 dní.

Hyaluronic3 pre pleť s nedostatkom hydratácie
Kyselina hyalurónová disponuje schopnosťou viazať vo veľkom množstve vodu. Tá je dôležitou súčasťou pokožky pre vyvážený obsah hydratácie, pre pevnosť a elasticitu. Vďaka multiaktivnímu komplexu kyseliny hyalurónovej, ktorý je v rade hyaluronic3 obsiahnutý, dochádza k reaktivácii zásobární vlhkosti v pleti a ich vyplnenie. Vďaka tomuto inteligentnému viacúrovňovému systému je pleť prirodzene vyplnená zvnútra. Peptidy, ktoré dodávajú pleti štruktúru, podporujú tento intenzívny hydratačný a jemne modelačný ošetrujúci účinok.

Zvýšená hydratácia pleti už po dvoch hodinách až o 79%

STEP 1 - Aqua [Water], Butylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 20, Alcohol, Lecithin, Albizia Julibrissin Bark Ectract, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Parfum [Fragrance], Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Sodium Citrate, Atelocollagen, Alteromonas Ferment Extract, Sodium Benzoate, Darutoside - STEP 2 - Aqua [Water], Butylene Glycol, Ethylhexyl Stearate, Polysorbate 60, Argania Spinosa Kernel Oil, Isononyl Isononanoate, Olus (Vegetable) Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Isoamyl Laurate, Acacia Senegal Gum, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer, Panthenol, Lecithin, Alcohol, Hydrogenated Polyisobutene, Maltodextrin, Albizia Julibrissin Bark Ectract, Sodium Hyaluronate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Parfum [Fragrance], Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Isododecane, Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Dehydroacetic Acid, Ascorbyl Palmitate, Potassium Phosphate, Sodium Hydroxide, Camellia Sinensis Leaf Extract, Saccharide Isomerate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid, Crocus Chrysanthus Bulb Extract (dry mater), Sodium Benzoate, Darutoside

Revolution Hair
X

Right Click

No right click