Day Expert Marine Filler Serum, 15 ml

Denné vyplňujúce sérum Marine
Výrobce
etre belleetre belle
8/3534-0000
Řada
na dotaz
Pre doplnenie hyalurónu, elastínu a kolagénu.

Spevňujúce denné sérum s jedinečným vyplňujúcim hyalurónovým a peptidovým komplexom aktivuje štruktúru tkaniva a optimalizuje bunkovú energiu. Aktivuje produkciu kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej, dochádza k výraznému spevneniu povolených partií
... Čítať ďalej
32,27 €

Související produkty

Výsledok 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Zloženie

Vlastnosti

pro zralou pleť

Pre doplnenie hyalurónu, elastínu a kolagénu.

Spevňujúce denné sérum s jedinečným vyplňujúcim hyalurónovým a peptidovým komplexom aktivuje štruktúru tkaniva a optimalizuje bunkovú energiu. Aktivuje produkciu kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej, dochádza k výraznému spevneniu povolených partií tváre a k redukcii vrások. Aktívne morské účinné látky sa postarajú o viditeľné spevnenie pokožky už po 15 minútach.

Použitie: naneste ráno na vyčistenú pleť a vpracovávajte sérum do pokožky po dobu jednej minúty pomocou prístroja Skin Scrubber. Nakoniec aplikujte vhodný denný krém.

Time Control anti-aging starostlivosť
Inovatívna technológia ošetrujúcej rady Time Control významne ovplyvňuje a potláča známky starnutia kože, ako sú suché linky a vrásky, strata mladistvej žiarivosti pleti alebo nedostatok hydratácie. Suché linky a vrásky sú viditeľne redukované. Time Control je synergicky pôsobiacim anti-aging ošetrujúcim konceptom, ktorý efektívne redukuje vrásky pokožky tváre i očných partií. Zažite vzájomne pôsobiacu kombináciu účinných látok pre mladistvo žiarivú pleť.

Redukuje hĺbku vrások až o 56% za 30 dní *

* Preukázateľné zmiernenie hĺbky vrások v rámci štvortýždňového odborného lekárskeho testu s 20 osobami v klinicko-dermatologickom výskume.

Aqua [Water], Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Maris Aqua [Sea Water], Triethyl Citrate, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Caprylate, Parfum [Fragrance], Xanthan Gum, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Benzophenone-4, Sodium Hydroxide, Alteromonas Ferment Extract, Linalool, Hydrolyzed Algin, Sucrose, Limonene, Citronellol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 15985 [Yellow 6], Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Palmitoyl Tertrapeptide-50, Polyvinyl Alcohol, Heptapeptide-15 Palmitate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click